Pizza Plus

Pizzerie Bary

Gdańsk, Nadwiślańska 126

Mateusz z wyspy - opinia (1) Nie tylko najlepsza pizza na wyspie, ale w całym Gdańsku! Mateusz z wyspy KRT - opinia (1) Pyszna pizza, super obsługa, wyjątkowy klimat KRT Kinga - opinia (1) Byłam tam tylko raz, ale podczas najbliższej okazji, na pewno nie ominę tego... Kinga
Monika - opinia (1) Super pizza! Nie wiem czy byłam głodna ale po innych komentarzach chyba nie... Monika Tomek - opinia (1) Pani Babcia co tam ogarnia, jest mega fajna. Tomek Tomek - opinia (1) Pani Babcia co tam ogarnia, jest mega fajna. Tomek Aneta osada na wyspie - opinia (1) Bezdyskusyjnie najlepsza pizza!!! Aneta osada na wyspie Kuba - opinia (1) Znakomicie, polecam bardzo dobre jedzenie, na jeszcze nie odkrytej wyspie... Kuba Ania - opinia (1) Kocham i uwielbiam. Najlepsza pizza w Polsce. Wielka szkoda, że tylko w... Ania Agnieszka - opinia (1) Najlepsza pizza w mieście! Moje ulubione miejsce na Wyspie Sobieszewskiej.... Agnieszka Marycha - opinia (1) Zacznę od wyróżnika: jaki klimat! Wiejsko, sielsko, anielsko! Reset w ogródku... Marycha Agnieszka - opinia (1) Poezja smaku, zawarta w kawałku pizzy. Rarytas. Gorąco polecam Agnieszka Konrad - opinia (1) Gorąco polecam mega pizza i super obsługa Konrad Basia - opinia (1) Najlepsza pizza w Trójmieście ️ klimatyczne miejsce gdzie można się... Basia Lidka - opinia (1) Przepyszna pizza na cieście po prostu idealnym, właściciele bardzo przyjaźni,... Lidka Jana - opinia (1) Najlepsza pizza w Trójmieście. Obsługa jest bardzo miła . Jana Karolina - opinia (1) Najlepsze miejsce na świecie ! Pizza rewelacja, obsługa na medal Karolina Ania - opinia (1) Fajny klimat, świeże powietrze i możliwość kontaktu z naturą w ciszy I... Ania Magda - opinia (1) Najlepsza pizza w trójmieście !!!! Pyszne ciasto - to w nim tkwi cała magia... Magda Nat - opinia (1) Przepyszna pizza, idealnie wypieczona, a co ważne-właściciele nie oszczędzają... Nat