Pizza Plus

Pizzerie Bary

Gdańsk, Nadwiślańska 126

Monika - ocena (1) Pizza przepyszna, polecam. Szkoda , że tylko w sezonie letnim. Monika David Małachowski - ocena (1) Bardzo miła atmosfera i obsługa, pizza była nie z tej ziemi!! Polecam dla... David Małachowski sigiemka - ocena (1) dobra pizzka wszystko elegancko haj sigiemka
Pjoter - ocena (1) Jest super, tego się nie da opisać to trzeba spróbować! Pjoter Bartek - ocena (1) Najlepsza pizza jaką jedliśmy .polecam atmosfera mega , fajny ogródek i... Bartek Od majonezu :) - ocena (1) Przepyszna pizza!!! Od majonezu :) Łukasz Marczuk - ocena (1) Najlepsza pizza jaką jadłem, idealne ciasto, dodatki super jakości,... Łukasz Marczuk Mateusz - ocena (1) No jak zawsze rewelka, a nawet jakby co roku lepiej ;) Mateusz Ori Ef - ocena (1) Niezmiennie co sezon najpyszniejsza pizza i najfajniejsza obsługa ️ Ori Ef adrian - ocena (1) Pizza świeża i przepyszna:)) adrian arturrro. - ocena (1) verrrry the bestttt pizza,top 1 w europie.rajjj smaku. arturrro. Jagoda - ocena (1) Pizza super, piesek i stara chatka. Jak u babci w ogródku, tyle że z kraftem... Jagoda Marcin - ocena (1) Jestem wybredny jesli chodzi o pizze, ale muszę przyznać, że pizza jest... Marcin Michał - ocena (1) Dobra pizza polecam szkoda Że tylko latem działają Michał V23 - ocena (1) Nie jedna pizzeria w 3City powinna się uczyć jak ma smakować pizza V23 Fan pizzy Mr.Pietrek - ocena (1) kocham pizze a ta jest najlepsza jaką w życiu jadłem Fan pizzy Mr.Pietrek Marek - opinia (1) Bardzo klimatyczne miejsce Marek Ewelina - opinia (1) Nigdy w życiu (z ręką na sercu) nie jadłam lepszej pizzy. Pokochałam to... Ewelina Radek - opinia (1) Super, super super. Byłem wielokrotnie i nigdy się nie zawiodłem. Radek Mateusz z wyspy - opinia (1) Nie tylko najlepsza pizza na wyspie, ale w całym Gdańsku! Mateusz z wyspy