Pizza Tino

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdynia, Zielona 28 (Babie Doły)

Obsługa poniżej krytyki (1) Pizza nie najgorsza ale i nie najlepsza ale sama obsługa to jakaś farsa.... SZ Słabo, wręcz bardzo słabo (1) Pizzę zamówiłem ze zmienionym składnikiem a dostałem standardową(czas... Michał Pomieszane zamówienie... (2) Zamiast 2 różnych pizz zrobili dwie takie same, niestety nie sprawdziłem w... Gdynianin
Kotlet Bolognese (1) Kotleta Schabowego w sosie Bolognese dostałem więcej miejscami surowego niż... Łukasz Edzio (2) Zamówiłam spaghetti z kurczakiem bez smaku sam ser bleeee ostatni raz tam... Edzio Masakra (1) Nigdy więcej PIZZY z TINO. Ciasto grube bez smaku, składniki najtańsze...... Ł.k.U.C Slaboooo (1) Pizza raz jest zimna, za innym razem brakuje jakiegos skladnika. Krótko... Ana Tragedia (1) Pierwszy raz spotkałam się z takim zlekceważeniem klienta.Zamawiam w tino... Ania pizzeria tino (1) rozczarowanie i olewanie klienta taygerica beznadzieja (2) zamawiałam ostatnio jedzenie parma z pieczarkami i serem najobżydliwsza... kobieta pitzernia tino ul chwaszczynska (1) Masakra nie oddaje w polowie mojefo rozczarowania okropna pizza podawana... worenus Olewanie klienta (5) Kilka razy zamawiałem z Tino przy ul Zielonej, do tej pory byłem zadowolony,... Telefoniczny klient Nie polecam (1) Ponad 1,5 h oczekiwania bez zadn ej informacji Jordi jedno wielkie NIC (1) Zamówiłem pizzę w jednej z nowo otwartych pizzeri Tino na Pl. Kaszubskin, i... natalii SUPER! (1) Kilka razy zamawiałem pizzę do sklepu na obiad. Za pierwszym razem byłem w... Maddox_ Rewelacja!!! (1) Najlepsze jedzenie w calej Gdyni!!! Marta Pizzeria warta uwagi!! POLECAM!!! (1) Jestem zachwycona obsluga i szybkoscia Personelu. Widac, ze jest bardzo... Anonim Rozczarowany (1) Ceny w miarę przystępne, menu bogate, jakość przygotowanych potraw na wysokim... Klient Mile zaskoczony (1) Witam. Już dawno w Tino z mężem nie jedliśmy dziś zamówiliśmy pierwszy raz od... Agnieszka Firma (1) Zamawiam co drugi dzień jedzonko z Tino na firmę w ramach Lanchu dla... Firma