Pizza z wyższego pułapu
Po prawie 20 zamówieniach w tej restauracji jestem w stanie już opisać jakość danego miejsca.
I niestety muszę przyznać, szczerze że jest różnie. Ewidentnie widać różnicę kucharzy. Bo czasami pizza jest przepyszna(zdecydowanie częściej), ale czasami trafi się ta sama pizza, dość przypieczona, wraz z innymi proporcjami składników w cieście.
Skoro już o cieście to jeśli jest robione przez tego lepszego kucharza to uważam, że jest to najlepszy spód w Trójmiejskich pizzeriach. Jeśli akurat drugi, to powiedźmy na poziomie Skrzypka, czy Pepe.
Dodatkową dość pokaźną różnicę (niestety) jest przy smaku, zamawiając pizze 32cm, a 50cm. Nie odkryłem jeszcze na czym polega ta różnica, ale pewne jest, że jeśli chcesz mieć smaczniejsza pizzę to lepiej zamów 32 cm. Rozmiar większy smakuje niczym pizza hurtowa, pomimo tej samej pizzerii. Więc do trochę dziwne. ;)
Nie zmienia to jednak podstawowego faktu iż polecam tą pizzerię, pomimo drobnych wad ponieważ:
- w zdecydowanej większości przypadków pizza 32cm jest wyśmienita.
- w każdej pizzy i o każdym rozmiarze spotkałem się z świeżymi produktami
- nie czuć konserwantów
- jest życzliwy stosunek do klientów
- dania obiadowe są także udane.
I niestety muszę przyznać, szczerze że jest różnie. Ewidentnie widać różnicę kucharzy. Bo czasami pizza jest przepyszna(zdecydowanie częściej), ale czasami trafi się ta sama pizza, dość przypieczona, wraz z innymi proporcjami składników w cieście.
Skoro już o cieście to jeśli jest robione przez tego lepszego kucharza to uważam, że jest to najlepszy spód w Trójmiejskich pizzeriach. Jeśli akurat drugi, to powiedźmy na poziomie Skrzypka, czy Pepe.
Dodatkową dość pokaźną różnicę (niestety) jest przy smaku, zamawiając pizze 32cm, a 50cm. Nie odkryłem jeszcze na czym polega ta różnica, ale pewne jest, że jeśli chcesz mieć smaczniejsza pizzę to lepiej zamów 32 cm. Rozmiar większy smakuje niczym pizza hurtowa, pomimo tej samej pizzerii. Więc do trochę dziwne. ;)
Nie zmienia to jednak podstawowego faktu iż polecam tą pizzerię, pomimo drobnych wad ponieważ:
- w zdecydowanej większości przypadków pizza 32cm jest wyśmienita.
- w każdej pizzy i o każdym rozmiarze spotkałem się z świeżymi produktami
- nie czuć konserwantów
- jest życzliwy stosunek do klientów
- dania obiadowe są także udane.