Pizzeria Familia

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Macieja Kamieńskiego 7

Anna - ocena (1) Super jedzenie. Anna Tragedia (1) Na zamówienie czekałem 2godz i 10 min . Opóźnione o 50 min zero informacji od... Kamil Nie polecam (1) Smutne podejście do klienta. Bylejakość, pobieżne traktowanie, lekceważące i... Andzelika
pyszna picca (2) Zamowienie telefoniczne zostalo zrealizowane dokladnie na ustalona godzine.... Anna Szkoda (1) Stanowczo nie polecam , pizza była gumowata i niesmaczna a makaron ze... Kristofer Nikomu nie polecam (1) Jednym słowem tragedia, inna pizza prawie zimna 20 min po czasie. Wszystko w... Michał Bardzo dobra pizza (1) Serdecznie polecam pizze z tego lokalu jest pyszna,małe zastrzeżenie co do... Kamil zimna i gumowa pizza (1) Skuszeni pozytywnymi komentarzami na pizzaportal.pl oraz po przeczytaniu... Adam Wstrętne, niejadalne (1) pizza zamówiona do bloku na przeciwko pizzerii,a czas oczekiwania blisko... Peter Najlepsza pizza jaką jadłem, takiego miejsca brakowało na Suchaninie (1) Pizza przepyszna, ale na cienkim cieście, na tradycyjnym nie lubię osobiście,... Mateusz Pizza z wyższego pułapu (1) Po prawie 20 zamówieniach w tej restauracji jestem w stanie już opisać jakość... Tomek poniżej przeciętnej (1) Zamówiliśmy pierwszy raz i bardzo się zawiedliśmy. Pizza niezjadliwa, ciasto... Angel sól (3) Już raz zgłosiłam, że lasagne była tak słona, że nie dało się jej jeść.... ola Masakra - kebab zestaw (2) Zamówilem pierwszy i napewno ostatni raz. Dużo gumowych frytek, minimalna... Krzysztof NIE POLECAM !!! (3) Zamówiliśmy dziś pierwszy raz mimo że wcześniej znajomi ostrzegalki że... KLIENT Bardzo dobra pizzeria, POLECAM! (1) Aktualnie mój numer 1 na liście lokali, jedzenie bardzo dobre, zawsze ciepłe... Kacper TRAGEDIA (1) ODRADZAM,NIE POLECAM ,STRZEŻCIE SIE!!! KEBAB za 12 zl to jest bułka i surowki... lepa poraszka (1) Powiem krótko zmieńcie kucharza bo człowiek wgl nie zna sie na gotowaniu!... xxx NIE POLECAM (1) Tragedia. Na zamówionej przeze mnie pizzy z pieczarkami i krewetkami,... Zniesmaczona smacznie (1) smacznie polecam pizza pyszna piotr