Pizzeria Familia

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Macieja Kamieńskiego 7

NIE POLECAM (1) Ostatni raz zamówiłam pizzę z Familijnej !!!! Każda pizza wyglada i smakuje... Niezadowolona Tragedia (1) Po prostu masakra. Nieświeże, odgrzewane, surówki z wiaderka. Wszystko... Wiktoria Zjarane, brak składników. (1) Dla wszystkich, którzy lubią jeść same ciasto i płacić za nie duże pieniądze... nitool
KIEPSKO! (1) ZAMAWIAŁEM JEDZENIE W TEJ "RESTAURACJI" KILKA RAZY. GENERALNIE - WARZYWA... KLIENT gumowe ciasto.... (1) Pierwszy raz zamówiłam pizze. Dostarczona szybko, gorąca jednak ciasto... natalia Kuba - opinia (1) Pizza bardzo smaczna, puszyste ciasto, nie za grube i nie za cienkie, byliśmy... Kuba jest dobrze ! (1) Zaraz po salsie, jedna z lepszych pizzerii w okolicach chełmu. Natomiast... Robert liczylem na lepsza (1) a dostalem calkiem przecietna pizze wiec bez rewelacji vito Najlepsze jedzenie w mieście! (1) Zamawiam obiady regularnie z tej pizzerii. Polecam gorąco: zawsze ciepłe i... Dorota Obiad ekstremalnie słaby (1) Jeżeli chodzi o pizze to się nie wypowiem ale jeżeli mówimy tutaj o zestawach... Aras ekstra pizza (1) Bardzo gorąco polecam pizze! Nie miałam okazji spróbować jeszcze dań... Kinga Typowy średniak (1) Pierwsze nasze zamówienie przez pizza portal. Pizza dojechała po 90 minutach,... Paweł Dania obiadowe rewelacja (1) Była niedziela nie chciało nam się gotować więc postanowiliśmy zamówić... Żaneta Najlepszy kebab! (1) Jadałem kebab nie raz, ale ten smaczek za mną chodzi cały czas. Bez kitu, to.... Mateusz 4+ w skali 6 stopniowej jeśli chodzi o pizzę. (1) Ilość składników -na 6,pizza prawie się pod nimi uginała i ser b.dobry, ale!... Wojtek Pyszny Kebab (1) Jadłem kebaba i był pyszny, polecam innym. Mały minus za brak mozliwości... A Pycha :) (1) Zupełnie przypadkiem trafiłam do tej pizzerii, pizza była smaczna, bogata,... Wika Polecam (1) W końcu udana restauracja na Oruni:) Świetny klimat, baaardzo miła obsługa,... Agata Całkiem znośnie choć bez rewelacji (1) Całkiem znośnie choć bez rewelacji Oruniak Super metamorfoza :) (1) Super metamorfoza :) Madziulek3ta