godna polecenia (3) W końcu jest coś naprawdę dobrego! Mają naprawdę pyszny krem z pomidorów, i... jaca zadowolona (1) musze przyznac maja bardzo smacznata pizze delikatne ciasto swieze produkty a... tajemnicza ciasto niczym chmura (1) wpadłem przypadkiem do pizzeri, żeby posilić się na szybko i nie sądziłem ze... Ted
Pizza rewelacyjna! (1) Zamówiłam pizzę stworzoną z własnych pięciu dowolnych składników. Czekałam na... Dorota porażka (1) Zamówienia złożone o 15:40 czas realizacji 1g20min. Ok to zrozumiem, że... bolo Śmiech na sali. (1) Zamówiłem, miało przyjechać za 10 minut, nastepnie gdy pzryjechał dostawca... Wkulfiony DOBRA TA WASZA PIZZA (2) .....Zamówiłem ,zjadłem , i zamawiać będę ....dobra fajna pizza w końcu na... JA zawiedziona :( (2) 3 razy zamawiałam pizzę, za każdym razem (!) zamówienie zostało pomylone: zła... beata pyszna pizza, miła obsługa, szybka dostawa (8) Polecamy Pizzerię na gdańskiej Morenie. Pyszne kruchutki cienkie ciasto,... Milena zadowolona (1) pyszna pizza i naprawde godne polecenia obiadki!! piers z pomidorami i serem... wiktoria Beata - opinia (1) dobra pizza zawsze na czas albo szybciej:) Beata super (1) pizza naprawde smaczna polecam goraco... dostarczona na czas , napewno... magellana