1h 40min!! (7) czas oczekiwania jaki mi podano to pomiędzy 40 a 50 minut. jedzenie... jamal Nie polecam (3) Pierwszy raz jadlem taka pizze. Smakowalo jak krowi placek. Miala miec niby... Karol pizza- pycha (1) dziś pierwszy raz trafiłem do pizzeri Adriano przejazdem ... lokal nie... RaV
ŻENADA!!! (2) Zamówiłem pizze dokładnie o godzinie 11 czyli od razu po otwarciu. Pizze... Wkurzony Rewelka (1) Pizza w 20 min, chrupiąca, gorąca, pyszna:) Naprawdę tak dobrej nie jadłam na... Agata BARDZO DOBRE JEDZENIE (1) Wszystko świeżo przygotowywane i smaczne a co najważniejsze szybko!!! Byłem... Kucharz Najlepsza pizza jaką jadłam w Polsce!! (1) A jadłam ich wiele. Fajny wybór menu, grubość ciasta do wyboru, nie żałują... Wiktoria nieporozumienie z cenami (1) DOKLADNIE 2 dni temu znalezlismy w skrzynce ulotke z tej pizzerii - wygladala... anna Rewelacja (1) Znakomita pizza ,biją na głowę konkurencję. Polecam !!! Tadeusz pizza (1) Rewelacja.. ciasto pycha ,a dodatki wg uznania rownie dobre..polecam. Bardzo... ttg Pyszne jedzonko (1) Zamawiam w Pizzerii Adriano około 5 miesięcy i nigdy się nie zawiodłam.... Jagoda zaskakujace dania (1) Mam mieszane odczucia na temat tego przybytku. Jestem spozywczo... rsd rewelacja (1) jakość potraw jest znakomita wszystko świeże i smaczne sympatyczna obsługa... mieszkaniec gdańska Bałagan w kuchni lub kucharz żartowniś (2) Żona wczoraj wieczorem zamówiła pizze. Pizza dotarła szybko i bezproblemowo,... Mario Pyszna!!! (1) Inna niz wszystkie,specyficzna i otwarta na klienta obsługa,mega smaczna i... ASGARD I to się nazywa PIZZA :) (1) Od pierwszego dnia jesteśmy klientami pizzeri Adriano. Zachwyciło nas... betsur POLECAM !!! (1) jest to juz 3 lokal/pizzeria w tym miejscu i jak narazie najlepszy, bija... Moreniak najlepsza pizza w Trojmiescie (1) nareszcie nie musze jezdzic po pizze do Sopotu. robicie prawdziwie wloska... Aleksandra