Słabiutki ten ich makaron (7) Skorzystałam z bonu z Klubu Zniżek. Kupon był wart niby 20zł, ale za dowóz... Gdańszczanka Fatalna pizzeria, a przede wszystkim obsługa... (4) Jeżeli chodzi o pizzerię podejście do klienta tragiczne. Na pizzę czekaliśmy... Slawek Niestety słabo... (1) Zamówiłem schab z grilla z pomidorami i mozarellą. Wiem, że są gusta i... Adrian
Pizza z niewielką ilością składników (1) Pizzę jedliśmy tam kilkukrotnie. Za pierwszym razem była ok, ciasto smaczne,... Beata Irytujące... (1) Jadłem tam 3 razy. Za pierwszym razem kupiłem na wynos, pizza była b. dobra... Mateusz REWELACJA!!!!! (1) Pierwszy raz jem pizze z Adriano ale na pewno nie ostatni. Pizza rewelka... Marcin Pycha!!! (1) pierwszy raz tam jadlem ale napewno nie ostatni!! Pierogi i pizza 1 klasa!! Marcin Smacznie i Tanio!! (1) Godna zaufania firma serdecznie polecam!!! Jejn basia - opinia (1) pizza smaczna choc malo skladników... bekonu jak na lekarstwo.. w sumie to... basia Pizza Słaba mało dodatków zestawy lepiej obsługa średnia (2) Jak w nagłówku raz jadłem tam zestaw obiadowy i był smaczny. Szkoda tylko że... Michał Najlepsza pizza! (1) Kolejny raz zamówiłam pizzę - jak zwykle pyszna, cena przystępna, obsługa bez... Kama Gdzie mięso?! (3) Fatalna Tortilla, sucha i sama kapusta, brak mięsa czy innych dodatków.... Piotr Kluch nie pizza (2) Pizzy nie polecam - ciasto to gruby kluch, składniki ciężko rozpoznać, w... Pizzaaaa Może być (1) Ciasto pyszne, ale jak się zamawia na dowóz, to z dodatkami cieniutko, oj... BB Najlepsza!!!! (1) Pizza po prostu najlepsza!!!:) Przemiła obsługa, przystępna cena:) Polecam... Oliwia tomek (1) Miałem okazję po raz kolejny zjeść pizze z Adriano i powiem rewelacja.... Tomek :) (1) smaczna pizza, duzy wybor, ciekawe promocje jak pizza dnia itd, odwiedzam ten... Davis nie polecam (1) Pizzeria Adriano to mikroskopijny lokal z dwoma stolikami na gdańskiej... WOBONK Super Pizzernia (4) Super Pizzernia, świetny smak, miła obsługa a zwłaszcza ta dziewczyna... Wielbiciel Nie Odbierają telefonów od klijentów w czasie promocji godzinowej-ODRADZAM (2) Bardzo mnie Pizzeria Adriano rozczarowała .Ponieważ nie odbierają telefonów... Rozczarowana