Zdecydowanie polecam! :) (2) zmiana właściciela,a co za tym idzie wystroju, menu, jakości potraw itp.... chiquita ewa - opinia (2) Pizzeria Torino już nie istanieje !!! Na jej miejscu powstała nowa pizzeria &... ewa Istny skandal (2) Mieszkam w odległości ok. 3km od tej pizzerii, a na zamówione jedzenie... Pedo Bear
Nie polecam nigdy w życiu nie dostałem tak dramatycznej pizzy (5) Pomyslałem sobie ze jeżeli jest nowa pizzeria to musze dać jej szanse... Wielbiciel dobrej pizzy Pizzeria Torino (9) Witam, Wczoraj jadłem u nich pozycje 12 pizze kebab. Bardzo mi smakowała,... Tomasz najlepsze jedzenie w gdyni (1) Witam Pizzeria Torino reaktywowana zupełna zmiana lepsza obsługa lepsze... gdynianin Spalone Pizze + brak kluczowego składnika (1) Dotychczas bardzo sobie chwaliliśmy tą pizzerię, stawiałem ją w swoim... Pogórzanin Masakra (1) Niestety, ale opinia całkowicie negatywna. Zamówiliśmy 2 pizze calzone,... Kaplica Olewka szefa wychodzi tylko na minus (1) Byłem dość stałym klientem tej zacnej restauracji, lecz od tego roku zaczęły... Pan i Murzyn staly feliz (2) kochani takie dania ze wariuje,polecam goraco a jaki klimat przystojni... feliz Poziom obsługi (1) Wielokrotnie korzystaliśmy z usług pizzerii Torino. Do dzisiaj. Jakieś 3... Patryk :) Rewelacja (1) Polecam z pełnym szacunkiem. Pizza przyjechała gorąca, smaczna. Ciasto... woda :) masakra (1) Pierwszy raz zamawiałam w tym barze,,ale ostatni..jedzenie jak dla świnek:)... ALEX Pychotka (1) Pizze jak pizze, rewelacyjne może nie są, aczkolwiek też lubię tam zjeść.... Gosia Pyszne obiadki:-) (1) Polecam przede wszystkim smak. Menu dopasowane idealnie do potrzeb, dostawa... mikaola bardzo długi czas dostawy (1) Hej, Niestety - nie polecam. Godzinę po zamówieniu zadzwoniłem do firmy, żeby... KS jestem na nie (1) pizza średnia, lekko ciepła. obsługa ok, ale dowóz a w szczególe ten kierowca... OLIVIER Polecam (1) Pierwszy raz skorzystałam z menu tej restauracji z polecenia znajomych i... Lidka ekstra !!! :) (1) Na pewno będę jeszcze korzystać z usług tej Pizzerii pysznie i szybko a... Tusia Jak dla mnie rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolony z tej pizzerii uważam, że nie ma lepszej w okolicy... Ryszard- nie z KLANU !!!