Hmmmm (2) jakosc potraw jest do zastanowienia,dania obiadowe???zamawialam,dlugo... alina Przemiło (1) Uwielbiam się tam stołować. Pizza jest jedną z lepszych jakie jadłem, zupy... Jakub IWA (1) :CENY WYSOKIE (w kwadransie gdyńskim są dużo niższe),może jedzonko w "CAPRI"... IWA
makabra (1) kilkakrotnie tam bylam z mężem i dziećmi pizza za każdym razem coraz gorsza... wioletta wiczlino Bardzo smaczne jedzonko (1) Polecam wszystkim,którzy poszukują miejsca gdzie można smacznie zjeść.... Asia Bardzo dobre jedzenie (1) Polecam wszystkim pizzerię Capri ,bardzo miła obsługa ,świeże i smaczne dania... Roman AGA - opinia (1) już pare razy tam jadłam i za każdą wizytą jestem coraz bardziej zadowolona... AGA SUPER (1) Dania obiadowe są.ok ..(świeże i bardzo smaczne) a pizza super ...idealna a... MIMI gerard kaczynski - opinia (2) wiczlino jak sama nazwa wskazuje nie jest znane z jakosci tak samo z pizzami... gerard kaczynski NIE POLECAM (1) no generalnie to slabo, pizza na chwarznie jest duzo lepsza niz na wiczlinie,... Jakub super pizza (1) Mieszkam niedaleko i cieszę się że w koncu na naszej wsi mozna zamówić pizze... ania Barzdo dobra pizza, produkty dobrej jakości (1) Jestem mieszkanką okolic Wiczlina, pizzę zamówiłam z dostawą do domu. Zarówno... Rogulewo mike - opinia (1) Bardzo miłe miejsce.Jadłem tam kilka razy i wszystko bardzo smaczne. Polecam... mike oszukują na średnicy pizzy (1) pizza może i była smaczna, ale średnica pizzy jest zaniżona o conajmniej 3... kw Bardzo fajne miejsce (1) Mieszkam w okolicy i już kilkakrotnie zdarzyło mi się skorzystać z usług.... Misiakw