Pizzeria Francesco

Pizzerie

Gdynia, Antoniego Abrahama 20

Rewelacyjna pizza - włoskie produkty! (1) Jesli masz ochote na prawdziwą włoską pizze - to znalazłeś odpowiednie... Basia Przemek - opinia (1) Najlepsza pizza jaka jadłem od lat. Zdecydowanie polecam Przemek Tak sobie (1) Jak dla mnie ciasto zbyt kluskowate i trochę twardawe. 2 na 4 pizze zbyt... Jar
Dobre zarcie (1) Pyszna pizzeria polecam, miła obsługa, dosyć przystępne ceny. Cena=Jakość... Reciu Najlepsza z najlepszych (1) Zwiedziliśmy z żoną wiele pizzerii w trójmieście szukając czegoś co mogłoby... Marcin Hana - opinia (1) Najlepsza pizza, super obsługa, wspaniała atmosfera Hana Stały klient (1) Spotkanie z przyjaciółmi na pizzę w Gdyni...? Francesco:) Rowerowy weekend i... Bartek Michał - opinia (1) Najlepsza pizza jaką kiedykolwiek miałem okazję jeść :) Michał Polecam świetne miejsce! (1) Przepyszna pizza! Piękny lokal i przede wszystkim świetna atmosfera. Takie... Paweł Liv - opinia (1) Jeśli chodzi o Gdynię to nasz numer 1 :) Liv MJ - opinia (1) Nie ma lepszej! Idealne ciasto i jakość dodatków. Wreszcie pizzeria z... MJ Ania - opinia (1) Rewelacja!!!! A makarony raj dla podniebienia! Ania Najlepsza pizza w Polsce (1) Zawsze pyszne i świeże ciasto tak jak składniki. To jedyna pizza w której... Marcel Aga - opinia (1) Bardzo smaczna pizza, oryginalna i bez ulepszaczy Aga Anna - opinia (1) Świetna pizza, smakuje jak z Neapolu, wysokiej jakości składniki, proste... Anna Najlepsza pizza (1) Najlepsza pizza jaką jadłem. Przepyszne ciasto i pierwszej jakości składnik.... Paweł Pizza (1) Najlepsza w Gdyni. Taka jak w Neapolu! Szymon Polecam (1) Wspaniała pizza, wysoka jakość produktów starannie wykonanie. Jedyny minus to... Gdynianka Polecam (1) Co tu dużo mówić, na pewno wrócę. Mejkel do poprawy (2) Fajne miejsce, pizza bardzo smaczna, ale czas oczekiwania 40min to lekka... mk