nie polecam (1) Nazywanie tego miejsca restauracją jest dużym nadużyciem. To jest zwykła... KJ Smacznie i sympatycznie (1) Fajna, niczego nie udająca knajpka. Korzystałem ze zniżki groupon.pl i w... krk Strzał w 10!!! (1) Po raz kolejny korzystam z usług Trattorii, tym razem wyprawiłam tam urodziny... A i K
NAWET NIEZŁY LOKAL ALE (1) W ramach kuponu grupon odwiedzilismy ten lokal.Jezeli chodzi o ceny to... nowy PRZEPYSZNE JEDZONKO, NORMALNE CENY, SYMPATYCZNA OBSLUGA (1) Skorzystalismy z oferty tej knajpki na podstawie kuponow znizkowych z... CYNAMONOWAPUMA godna polecenia (1) Restauracja działa od niedawna, zabiega więc o klientów i udaje jej się to... Andrzej GOŚC - opinia (1) Lokal bardzo czysty zadbany obsługa miła i uczynna jeżeli idziemy z dziećmi... GOŚC Duży plus (1) Korzystaliśmy kilkakrotnie, najpierw po niedzielnym spacerze, zachwycił mnie... oliska polecamy (1) mieliśmy okazje urządzić chrzest w tej restauracji i nie żałujemy bo był to... wera&tomek Bardzo dobra pizza (1) Promocja w weekend taniej. Wyjątkowo dobra pizza, ciasto i ser idealne.... rsz dzieci zachwycone, my w spokoju zjedlismy (1) Restauracje poleciła nam koleżanka. Byliśmy z 2 dzieci. Po wejściu kelner... M i O Impreza w miłej atmosferze (1) Restaurację Gaga odwiedziłam po raz pierwszy (i na pewno nie ostatni) na... h.mazurkiewicz :) (1) restauracja ma bardzo ciekawy wystrój, przyjęła nas bardzo miła obsługa, Pan... Marta i Bartek Pycha i klimatycznie (1) Pyszne potrawy w menu, profesjonalna i sympatyczna obsługa. Polecam nie tylko... roza Dobra pizza w promocyjnej cenie (50% rabatu) (3) Bardzo dobra pizza. Składniki ok, ciasto super. Jedynie może być problem z... KSN WŁOCHY W GDAŃSKU (1) Super jedzenie a PIZZA palce lizać, obsługa 1 klasa miła kulturalna i zawsze... BYWALEC Gorąco polecam (1) Super jedzenie! bardzo miła obsługa, miejsce co prawda dopiero się rozkręca... w FAJNE MIEJSCE NA SPOTKANIA RODZINNE (1) BARDZO UROKLIWE MIEJSCE,WSPANIAŁA OBSŁUGA,BOGATE I DOBRE MENU RONALD Rewelacja (1) W końcu prawdziwa pizza w Gdańsku, ceny może i wysokie ale za jakość trzeba... Maciej Fajna knajpka z fajna obsługą-)))) (1) Fajna knajpka z fajna obsługą-)))) M.Karcz