Nazwa restauracji nie adekwatna do jakosci obslugi i potraw (pizza) (2) Zamówiona przezemnie pizza, dojechala po ponad 1h20min.. Po drugie ciasto... nadia Prawdziwy dramat (2) Jakiś czas temu zamówiłysmy z koleżanką 2 pizze do pracy. Przysięgam -... L. BARDZO GRZECZNY I MIŁY DPSTAWCA (2) Po promocji na pyszne.pl czekaliśmy z dziewczyną długo na dostawe, kierowca... marek
Zamowienie do domu (1) Ciasto dobre, moim zdaniem świeże. Duży plus to smaczna szynka. Składników w... Marcin polecam! (1) Jeszcze lepszej pizzy nie jadłem. Macie stałego klienta. Polecam hubercik achh ta pizzeria! (2) Każda pizza jaką kupiłem smakowała doskonale. Mogę powiedzieć, że warto ;)... Piotrrr Pizzaaaaa (1) Bardzo dobra pizza, kruche ciasto, dobre składniki. Miła obsługa i jak mało... Heniek Pizza (1) Idealny, wzorcowy wręcz smak. Tak powinna smakować każda pizza. A do tego... Sebastian Opinia (1) Pizza bardzo smaczna a przede wszystkim ciasto grube, smaczne i co... Marek Cezary - opinia (1) Jedna z lepszych pizzeri w Gdynii. Miła obsługa, lokal urządzony bardzo... Cezary Hmmm (1) znakomita pizza, super cienkie ciasto, idealnie wypieczona, bardzo duzy... emanuel Uwielbiam! (1) Uwielbiam to miejsce, zawsze tam często przychodze. Alexandra Pizza (1) Uwielbiam tam jeździć, zawsze jak tylko jestem w pobliżu to idę tam na pizze.... Patryk Dobra pizza! (1) Nie będę się ropisywał! Trzeba samemu sprawdzić aby się przekonać, że robią... Pelikan Polecam (1) NA prawde szybka dostawa, niecałe poł godziny i miałem pizze!!! Mega dobre... dzielnicowy Taka pizza to jest pizza! (1) .. Byłem tam 2 dni temu za poleceniem znajomych! Poszedłem sprawdziłem.... Robertoo bart - opinia (1) Pizza z samym serem, ochyda. Ser jak guma i przesolone ciasto. Sosy to jakas... bart