Pizzeria Gospody

Pizzerie

Gdańsk, Gospody 2B

Krystyna Strzała - ocena (1) Po prostu super Krystyna Strzała Agata - ocena (1) Zawód... Tartuffo była moją ulubioną pizzą. Zapraszałam znajomych z całego... Agata Monika - ocena (1) Jestem rozczarowana pizzeria. Pizza 4 sery była nie smaczna : słona i nie... Monika
Tomasz - ocena (1) Pizza słaba, mała, mało składników, smak przeciętny. Głodny dorosły musiałby... Tomasz Bartend1 - ocena (1) Rewelacyjne ciasto i składniki. Obsłudze też nie można niczego zarzucić. Bartend1 Klient - ocena (1) Bardzo dobra pizza Klient Pit - ocena (1) Naprawdę dobra pizza z pieca opalanego drewnem. Czuć że pizza robiona z... Pit Paw - ocena (1) małe ale super miejsce. przepyszna pizza robiona w piecu opalanym drewnem.... Paw Maja - ocena (1) Tartufo, moje odkrycie smaku życia! Maja A&J - ocena (1) Bardzo dobre cienkie ciasto. Polecam - pizza z cukinia dla wegan. Przystępna... A&J Sambo - ocena (1) Pizza z krewetkami-pyszna.,dawno nie jadłem lepszej. Ciasto takie ze (piętki)... Sambo Jacek - ocena (1) Prawdziwa pizza, naprawdę świetna Jacek Maniek - ocena (1) Pizza totalnie przeciętna. Nie trzyma poziomu oryginalnej klasycznej włoskiej... Maniek Ola Holk - ocena (1) Pizza przepyszna,cudowny klimat,przemiła obsługa Ola Holk sz - ocena (1) Najlepsza jaką jadłem sz lupo - ocena (1) jak we wloszech lupo Zuf - opinia (1) Polecam wszystkim!!! Zuf Ania - opinia (1) Przepyszna pizza :-) w lokalu obsługa Przemiła, dowóz wręcz błyskawiczny :-) Ania Olo - opinia (1) Rewelka pizza z pieca opalanego drewnem genialne włoskie składniki miodzio Olo Rafał - opinia (1) Byliśmy dzisiaj na przepysznej pizzy. Z całego serca możemy polecić ten... Rafał