Klient - ocena (1) Coraz gorszej jakości jedzenie mięso przesuszone jakby kilka razy idgrzewane... Klient Porażka (1) Nie polecam. Długo się czeka i przyjeżdża zimna. Nigdy więcej. Jan Marian Zawiedziooooony (1) Zamawiałem pizze już wielokrotnie z tej pizzeri i zawsze bylo +/- dobrze, do... Pawe
Nie polecam (1) Bardzo długi czas oczekiwania. Pizza niezgodna z zamówieniem. Niesmaczna. Katarzyna Pyszna Pizza (1) Oryginalnie zakręcona pizzeria. Polecam. Bullo super pizza i sos czosnkowy petarda (1) Bardzo smaczna pizza, miła obsługa. Lokal bardzo ładny. Sos czosnkowy petarda! Monika Najlepsza pizzeria w Trójmieście!!!!!! (1) Pyszna pizza ,,na bogato"!!! Jestem stałą klientką i ani razu się nie... paula Polecam Najlepsza knajpa na pomorzu (1) Jedzenie i picie pyszne podane przez ładne dziewczyny w miłej atmosferze,... Jan Spoko (1) Pizza spoko i reszta też, na pewno wrócę Kryspin Niestety nie polecam (1) Zamówienie w nowy rok - czas oczekiwania 2h. Rozumiem, ale można było o tym... ehh Odradzam (1) Pizza dojechała zimna i gumiasta. Ilość składników minimalistyczna. "... Radeks polecam (1) Pizza bardzo dobra jedna z lepszych w Gdynii.Trochę długo się czeka na... Daria polecam (1) Pyszne polecam. Pizza pycha danie obiadowe skrzydełka także super wiola Odradzam (1) Nigdy więcej , ciasto okropne , składniki do pizzy - najtańsze jakie się... Kinga Jedna z lepszych w Gdyni (1) Dostawa ekspresowa, a pizza cieplutka i bardzo smaczna. Polecam Arek Gruby benek- gruby wałek (2) Kupiłem pizze. Wzasadzie podeszwę z pieczarkami. Ciasto mokre, nie... Mark Spalona lasagne (1) Dostałam w zamówieniu do domu spaloną lasagne. Nie zjadłam wylądowała w... lusi dostawa domowa (1) zamówienie -popularny Benek mega wypas.Szkoda.ciasto niewypieczone składniki... Basia