Pizzeria Gusto Notte

Jedzenie na wynos Pizzerie

Gdańsk, Bitwy Oliwskiej 21G/2

Pizza (1) Pizza jak najbardziej doskonała, dostawca na poziomie pomimo póznej godziny... mario Polecam! (1) Super pycha xd pan bardzo mily i ogolnie jestem zadowolona Ksenia polecam nocnym zarlokom (1) W nocy jak dopadnie Cię zarloczny głód polecam, ciepła smaczna i przed... natalia
Polecam pyszną pizzę nocną porą (1) Polecam pizzerię. Czas realizacji dłuższy niż przeciętnie, ale za to... recepcja Super pizzeria (1) Właśnie kończę el diablo. Chyba po raz pierwszy ostra z nazwy pizza okazała... Belliall puszna pizza (1) Z okolicznych pizzeri (Żabianka, Przymorze, Oliwa) ta jest bezapelacyjnie... joanna Polecam :) (1) Wczoraj zamawialiśmy pizze po raz pierwszy, była godzina 00:15. Na pizzę... piratu Super, szybko, pysznie. (1) Nie sądziłem że są pizzerie które są w 98% chwalone, nie byłem przekonany co... Dawid Piaskowa. Pyszna pizza w nietypowych godzinach (2) Jeśli macie ochotę na popołudniową czy nocną wyżerkę to polecam gusto notte!... Asia Szybko i sprawnie (1) Jak w tytule , polecam!, az milo ze Panowie w nocy nie spia tylko odbieraja... ul.Pomorska super pizza (1) Jedna z najlepszych pizzy jaką jadłem,to właśnie w gusto notte. Rabat... bartuś Dawno nie jadłem tak dobrej pizzy (1) Miałem wątpliwości czy pizza będzie dobra, bo wiadomo nocą i w ogóle. Pizza... Akademik Pizza na 5 (1) No to może od początku: Kontakt raczej na minus, bo nikt nie odebral ani... Myszczyk Pizza super :) (1) Nie się co rozpisywać, pizza szybko, smacznie i do tego w nocy. A w dodatku... ola polecam (1) dobra, wysmakowana pizza, bez przesadnej ilości składników, na chrupiącym... Łukasz Anna Oliwa (1) polecam wszystkim pizza pierwsza klasa dojechala goraca i pyszna od teraz... Anna Oliwa Swietnie z mikroskopijnym minusem (2) Pizza swietna, puszyste ciasto - na bogato, POLECAM ! Jedynie kobieta przy... szwancone Rewelacja (1) Świetna pizza nr 8:) zamawiam ją już 3 raz. Obsługa rewelacyjna...szybko... froth froth - opinia (1) Pyszna pizzunia froth w porządku (1) Solidnie wykonana robota: dobre ciasto + dużo składników, a do tego dobrej... Olga S.