Pizzeria Gusto Notte

Jedzenie na wynos Pizzerie

Gdańsk, Bitwy Oliwskiej 21G/2

Polecam! (1) Dziś w nocy, za namową kolegi, zamówiłem sobie do pracy pizze z nastawieniem,... Wróżbita Maciej EKSPLOZJA SMAKU !! (1) Jest to jedna z lepszych pizzy jakich dotychczas miałem okazję spróbować.... Paweł super (1) Pizza zarąbista,taka jak powinna być.Polecam z czystym sumieniem. mista
Rewelacyjna obsługa! (3) To mój pierwszy kontakt z Gusto Notte ale na pewno nie ostatni. Zamówienie z... Ł.Ch. Pomysl (1) Nie jest to na pewno najlepsza pizza jaka jadlem, ale o 24 nikt inny do domu... Rafal Pyszna pizza w środku nocy (1) Pizza naprawdę pyszna, świeże składniki na delikatnym, dobrym cieście. Jak na... alinamojamoto Pyyyyychaaaa! (1) Pizza bardzo smaczna, duża i w dobrej cenie. Za 34 zł pizza o średnicy 50cm,... m0d Super (1) Zamawialem juz pare razy naprawde pyszna pizza i swieze salatki. Szkoda tylko... PP Pizza przez internet (1) Teraz można zamawiać przez www.pizzaportal.pl pp super jedzenie w środku nocy!!! (2) Zamówiłam od nich jedzenie wczoraj w nocy. Przy składaniu zamówienia... Daria Rewelacja!!! (1) Wszytko świeżutkie, ciasto bardzo dobre, duży wybór składnikow. Świetne... Nasion