Jest ok... (1) Pyszna gorąca pizza na telefon oraz w lokalu. Stosunek jakości do ceny w 100%... Bogdan Fajna pizzeria (1) Bardzo fajna pizzeria, zamawiam juz od dluzszego czasu i zawsze jedzenie jest... Angelina Pizzernie jakich ... chyba wiele. (1) Obsługa jest profesjonalna. Troszczą się o klientelę na każdym kroku. Menu... Blue Fox
By być klientem trzeba się prosić. (3) Wielki problem z dowozem powyżej 2 km na Redłowo. Na 10 zamówień 3... Katarzyna Długo zajęło zanim znalazłem tak DOBRĄ pizzerie (1) Obsługa- w porządku , dzwonie zamawiam i tyle. Menu - każdy coś znajdzie... B@rti jack 23 - opinia (1) nie wiem czym się wszyscy tak ekscytują, pizza przeciętna, do tej prawdziwej... jack 23 Bardzo polecam ! (1) dowiedziałam sie o tej pizzeri dzieki Gruponowi i jestem bardzo milo... Anna A. - opinia (1) Obsługa wspaniała, atmosfera bardzo przyjemna, pizzeria otwarta w weekendy aż... A. Ogromny plus! (1) Zacznę od tego,że poziom usług gastronomicznych w Polsce – acz z... Mirek Cudownie! (1) Naprawdę polecam pizzerię - smaczne jedzenie na telefon to rzadkość, a ta... Dawid Wiola - opinia (1) Przepyszna pizza i przesympatyczna obsługa, polecam w 100% Wiola Smacznie i niedrogo! (1) Pizze i dania obiadowe są świeże, smaczne i dostarczone gorące. Korzystałam... Magda M. bardzo smaczna pizza (1) odwiedziłem ostatnio nowo otwartą pizzerie na karwinach, ogólnie muszę... robert Karwiny Jest pysznie! (1) Bardzo dobre pizze. Super klimat, kominek rewelacja. Polecam 100% Pozdrawiamy. Daria