Spalona pizza (2) Zamówiłam pizze w piatek przed długim weekendem i niestety ciasto bylo... Ola Pysznie i przyzwoite ceny (1) Jedzonko pyszne, zarówno pizze jak i dania. Jadłem z dań kurczaka z papryką i... Wodzu Bardzo smacznie :) (1) Polecam gorąco. Pizze są bardzo dobre, składniki dobrze wyważone i dobrej... Adam
NIE POLECAM !!! (1) Zamowiam pizze 'Mila" i "Marinara" Wiec tak, pizze byly letnie, ciasto... Monia bardzo dobra (1) Pizza moim zdaniem najlepsza w trójmieście. Ciasto puszyste i pyszne,... Marcin jakoś zjadłam (2) pierwszy raz zamawiałam z tej "pizzeri" i już nogdy więcej!!! Napiszę w... szefowa kuchni SUPER !! (1) Przepyszna pizza!. Składniki świeżutkie, ciasto puszyste. Dawno nie jedliśmy... Ania i Tomek :/ (1) O ile pizze stamtąd można jeszcze zjeść, to co do reszty....Szkoda gadać.... Ania PAweł - opinia (1) cóż obsługa zamulona, zamawiałem jedno dostałem inną pizzę do tego zostałem... PAweł Niby dobre, ale ... (1) Zamówienie na wynos zostało zrealizowane w przeciągu około 40 minut, czyli... JohnyByk pozytywna ocena (1) Szybka dostawa, smaczne jedzenie - chociaż występują często drobne błędy, np.... Dorota Jedzenie tak, obsługa nie ! (1) Zamawiam pizze z La spezii regularnie i dosłownie co 2gi raz!! zachodzi... Stały klient Pyszna pizza (1) Sprawdzałam nowy portal "pizzaportal" i znalazłam La Spezie. Nie żałuję.... agnes rewelacyjna ,przytulna czysta (1) Rewelacyjna ,przytulna czysta, polecam wszystkim ,pizza naprawdę... Asia :) (1) bardzo miło:) pyszna pizza obsługa też niczego sobie ;) miła pani,miły głos... klient posiłki na wynos -tragedia (1) KILKAKROTNIE KORZYSTAŁEM Z USŁUG TEJ FIRMY I Z PRZYKROSCIA INFORMUJE ,IZ... Artur Bardzo smacznie! (1) Mimo, ze mam do La Spazii spory kawalek drogi bywam tam tak czesto jak moge.... jacek d CO ZA OBSŁUGA !!!!! (1) Za każdym razem kiedy zamawiam jedzenie i słysze przez telefon głos tej Pani... NIEZADOWOLONA Nie daja rady z zamowieniami telefonicznymi (1) Byłem głodny.. pizzerie ta mam w odległości kilometra, ale padalo i lipa ze... Garfield Polecam!!!!!!! (1) Pizzeria na najwyższym poziomie!Dania wyśmienite zawsze pieknie podane... Agnieszka Zdrojewska