Jedzenie na wynos-polecam (1) Nigdy nie byłam w lokalu, ale co najmniej kilkukrotnie zamawiałam pizze na... Agata nie polecam (1) Nie polecam . Obsluga odbierajaca telefon w ogole nie słucha klienta .... Natalia Polecam (1) Pizza smaczna, dobrze wypieczona, składniki b. Dobre. Sos ostry jest mega... Paula
SUPER ! POLECAM (1) Spacerując wczoraj po Gdyni napotkaliśmy po drodze z żoną pizzerie La Spezia.... Darek K. Tragedia. (1) Zamówiliśmy sałatkę z "krewetkami" i z kurczakiem. Po pierwsze powiedziano... Patrycja SUPER ZMIANA ! (1) Jestem klientką tej pizzerii od około roku, i miała ona swoje różne przeboje.... Maria Bardzo Bardzo slabo (1) Hej, Jestem mieszkańcem warszawskiej i mam do tej knajpy 50 m. Zamowiliśmy 2... Paweł Najlepsza pizza w miescie (1) Nie oszczedzaja na skladnikach. Widac ze to prawdziwa mozzarella a nie wyrob... Blevar Bez rewelacji, ale w miare solidnie. I nie tylko pizza. (2) Najesc sie mozna, podaja rowniez kasze grycza, co b. mi odpowiada, chociaz... Anna Najlepsza pizzeria w Gdyni (1) Jedna z najlepszych pizzerii, jakie znam. Mam nadzieję, że jakość nigdy nie... Barbara N. Pyszna pizza na dowóz. Mili kierowcy (1) Zawsze zamawiamy na dowóz. czasem trzeba troszkę poczekać ale zawsze jesteśmy... ola Bardzo słabe jedzenie - UNIKAĆ! (1) Absolutnie odradzam jedzenie w La Spezia. Czasami zamawiamy od nich jedzenie... WW. okropne jedzenie (1) W la spezii jadłem kilka razy ale to co teraz tam się wyprawia, to makabra.... filip michal pierwszy i ostatni raz niestety ````` (1) witam bylem dzis ,zamawiajac pizze dostalem informacje od naprawde... marcin Dobre jedzenie w kiblu lat 90-tych (1) Klimat lokalu jest masakryczny.Tym bardziej zaskakuje dobre jedzenie.Poza... mix polecam (1) polecam smakosz Rewelacja (1) Odwiedzałem te bistro wielokrotnie, lecz nie chciałem się wypowiadać dopóty... Bartosz M. Niezdecydowani, łasi na kasę za dowóz (1) Zamawiałem stąd pizzę kilkunastokrotnie, na kilka różnych adresów. Z tego, co... Piotrek jest ok (1) Dania dnia są naprawde fajne i urozmaicone W diu niepodległości Chab... Darek Nigdy więcej ! (1) Nie polecam jedzenia w tej pizzerii. Świeży dorsz- tak się reklamują,że co... ET