Totalny syf !!! (1) Zamówiłam dziś tzn. 09.08.2015 r. pierwszy raz pizze w pizzeri LAOLA i jestem... Piotr tom jom (1) zamawiamy pizzę z Laoli regularnie :) od niedawna mają ze szpinakiem -to nasz... tom jom Zamówiłem pizze do domu!!! (1) Ciasto: guma, ser: seropodobny bez żadnego smaku, dodatki: według mojej... Klient z Fikakowa
klient - opinia (1) tanio i szybko, polecam klient on 123 - opinia (1) szybko i tanio. zamawiamy 4 pizze płacimy za 3 . Najlepsza i najtańsza... on 123 Masakra (1) Tania jadłodajnia. W lokalu śmierdzi, produkty nędznej jakości a obsługa... zawiedziona Pizzeria Laola , tragedia... (2) Zamówiłem pierogi z mięsem których nie dało się zjeść, Danie okropne posypane... panversace Powinni tego zabronić !!!! (1) Pizza beznadziejna !!! bez smaku, szynka drobiowa,zamiast sera produkt... ania PYSZNA PIZZA (1) Jestem naprawde zadowolony z pizzy które jadam w tej pizzerii.Zamówienia na... Maciek POLECAM !! (2) Bardzo miła obsługa, świetne jedzenie zawsze świeże, bardzo dobre ceny nic do... Stały Klient POLECAM ! (1) Polecam pizzerie Laola ze względu na przystępne ceny pizz oraz promocje jaką... Marcin Smacznie (1) Zamowiona pizza smaczna, dowieziona ciepla, duzo skladnikow, sos czosnkowy... nowy klient tanie składniki-beznadziejny efekt (1) Pizza z mielonka i serem seropodobnym, ble. Risotto z ryzu długoziarnistego... kasia Bardzo mała pizza (1) Zamówiłam w tej pizzeri dwie małe pizze, Po otwarciu pudełka, które było o... nikt Polecam rowniez (1) szybko tanio i smacznie. Warto zamowic kair Polecam (1) Witam skorzystałem z opcji zamówienia jedzenia na telefon po odnalezieniu... maciej Bardzo Dobra (1) Pyszna Pizza,Dobre promocje... Piwka też się można napić za normalne... Szymek Nie polecam. (3) Pizza jest ciepła, przywieźiona o czasie, obsługa sympatyczna, ale jej... Agata polecam:) (1) Bardzo dobra pizza(spory wybór,bogate menu) w kameralnym lokalu. Miła... ewa Obsługa jak i pizza nie za rewelacyjne (1) Raczej nie polecam. Jedynie co maja dobre to salatki ale za to sa podawane na... Ania