Polecam :) (1) Pizza jest w mojej opinii jedna z lepszych ,jakie jadłem. Jem tam nieraz i... slawa87 Polecam :) (1) Szybka dostawa, pizza bardzo dobra polecam wszystkim jak najbardziej Emil grabowek - opinia (1) Wspaniała pizza !!! Najlepsza w Gdyni ! Polecam makarony i obiadki palce lizać ! grabowek
żenada Lekados Gdynia (2) niestety,kolejny raz stracone pieniądze pizza niedopieczona,brak wszystkich... gdynianka P. - opinia (1) Nie polecam. Zamówisz jedno może przyjść coś zupełnie innego, zapłacisz za... P. Nie polecam!! (1) Nie polecam tej pizzerii ponieważ ostatnio bardzo popsuły się zestawy... wściekły klient pycha! (1) Pizza pycha:) zamawiam 6 raz i jestem zadowolona i... najedzona:) dobra... wieżowiec, 5 piętro :) Polecam (1) Zamawiam tam jedzenie od jakiegoś czasu i ogólnie uważam że jest ok. Jedzenie... Ola dużo, tanio, smacznie (1) Zamówiłem przez szama.pl, dostałem wszystko ciepłe i w przewidywanym... Mikolaj nowe miejsce?tragedia!! (1) niby pizzeria w nowym miejscu a toalety dla klientów brak.nie mówię że... kiziamizia smaczek - opinia (1) najlepszy sos czosnkowy jaki do tej pory jadłam smaczek fajna pizzeria, polecam (1) jedzenie bardzo smaczne, miła obsługa, ceny całkiem dobre a dostawa zawsze... ja Po prostu rewelacja! (1) Co tu dużo pisać? Podoba mi się bardzo, oby więcej takich pizzerii w... gość polecam (1) zamówiłam ostatnio pizze i danie obiadowe. Zamawiałam już kiedyś w tej... karolina