Pizzeria Marco

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Żywiecka 5D

KG - ocena (1) Bardzo dobra pizza, chrupiąca, składniki świeże. Do tego sos czosnkowy-... KG Zadowolony klient - ocena (1) Gorąco polecam jedzonko pyszne i świeże. Zadowolony klient Gosia - ocena (1) Zawsze miła obsługa. Jedzenie pyszne, świeże. Polecam! Gosia
Lena - ocena (1) Najlepsza pizza Lena TK - ocena (1) Przepyszna pizza na cienkim lub grubym cieście. Bardzo dużo składników. Można... TK Elżbieta - ocena (1) Zawsze bardzo smaczna - świetne ciasto Elżbieta Kermit - ocena (1) zamawiam do pracy parę razy w miesiącu od lat(nastu) moja ulubiona Fabiesco... Kermit P - opinia (1) Bardzo dobra pizza P Łukasz - opinia (1) Legenda po prostu Łukasz Alicja - opinia (1) Świetna pizza do której wrócę pewnie wielokrotnie. Ciasto lekkie ale sycące,... Alicja NN - opinia (1) Moja ukochana Pizzeria :). Jadam w niej od 25 lat. Super pizza!!!Gorąco... NN MAREK - opinia (1) Najlepsza pizza jaką jadłem od lat. Polecam MAREK Sąsiad - opinia (1) Sam lokal wymaga remontu ale pizza trio miasto na gróbym cieście najlepsza.... Sąsiad Sałatka (1) Sałatka egzotyczna jest pyszna ale prosze nie dawajcie tam sosu czosnkowego.... luk Maks - opinia (1) Pyszna pizza Maks głusi (1) Totalny szajs . Zamawiam sałatkę z winegretem i pizzę na cienkim z bekonem.... skwaszony blad - opinia (1) Petarda,smak taki sam jak jakies 20 lat temu gdy zabierali mnie rodzice a... blad Bardzo smaczna pizza (1) Chodzę do tej pizzerii od kilku lat i z całą pewnością mogę wszystkim... dagaa polecam (1) Najlepsza pizza w mieście od kilkunastu lat! Kama Pyszna pizza! Mniam :) (1) Polecam wszystkim! Ciasno pierwsza klasa! Jedyny malutki minusik to fakt, że... Klient