polecam !!!! (2) Polecam bardzo tą pizzerie :) Jestem stałym klientem korzystam bardzo często... Ola Gdyby coś zmienić, można odnieść sukces (2) Korzystałem kilkakrotnie, głównie na dowóz. Pizza ma niesamowite ciasto, na... Gorący amator pizzy Oj kiepsko... (3) Rollo Kebab ... Straszna ciapa, ciasto jak z pizzy, zupa Cebulowa ... też... Bobex
matthias (1) Zamawiam jak na razie tylko na dowóz , ale jeszcze się nie zawiodłem - tak... matthias Jaka jest strona www tej pizzeri??? (2) Jaka jest strona www tej pizzeri??? Niegdyś miałem ulotkę, ale zgubiłem i nie... Anzelm pychotka:) (2) Pracuje w pizzerii ale takiej pizzy jak robia u Mutiego nie da sie... mała biała POLECAM (1) jak dla mnie pizza jest ok ceny są ok i blisko :) violetta_gd nadużycie (4) nazywając to pizzą ktoś popełnił nadużycie klucha i guma cena mała ale za to... kama Zdecydowanie nie polecam! (3) Zamawiałem kilka razy,chciałem dać im szansę niestety... Pizza jest słaba... Pizzaman PYCHA :) (1) Lubię tą pizzerię, mają tanio i dużo. Szybki czas dostawy. Uwielbiam ich sos... OLA Polecam (2) Zamawiam stamtąd pizzę kilka razy w miesiącu. Pizze są świetne, ale TYLKO NA... Rotman Tania i w miarę dobra (1) Niezbyt udane ciasto i moglaby byc troszkę bardziej przypieczona. Poza tym... dred D. - opinia (2) Pizza nie dość że gumowa, to do tego częściowo surowa. OKROPNA! Chyba nie... D. tanio i fajnie (2) byłem tam 2razy i się nie zawiodłem pani za baru była mila o co warzne tanio... kamil Super Pizza (1) Pizza jest smaczna, a czas dowozu regularnie najkrótszy w porównaniu z innymi... Bubu 11 całkiem niezłe za tę kase (1) sprubowałem niezłe i tanie mis