super jedzenie (1) Pizza ktora zamawialem byla naprawde pyszna duzo skladnikow i super niska... marek Najgorsza pizza w mieście (1) Dramat! Obsługa i jedzenie po prostu dno totalne ! Klient Najgorsza pizza w 3mieście (1) zamawialiśmy pizzę w tej "pizzeri" już nie raz i za każdym razem jest coś nie... Agga
PORAŻKA (1) Jako, że mam bardzo blisko tenże lokal postanowiłam wypróbować czegoś z ich... Daria Słaba pizza (1) Zamawialiśmy dwie duże pizze na wynos na średnim cieście a dostaliśmy mocno... Whispering czas oczekiwania na dowóz masakra!! (1) Czas oczekiwania na pizzę przekroczył 2h....Nie polecam ~miki Zawiedziona. (1) Z ta pizzeria miałam do czynienia po raz pierwszy w życiu. Zamowienie... Monika Tragiczna pizza! (1) Najgorsza pizza, jaką w życiu dostałem! Sucha, bez sosu, seropodobne coś,... Łukasz słaba pizza (1) menu wyglądało super i nic więcej pizza cienka mało składników... vito POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!! (1) PIZZA Z MUTIEGO TO PRAWDZIWY RARYTAS, bardzo pyszna w smaku i przystępne... waldi89 zamówiona pizza (1) Nie polecam. Bardzo niesłowni. Na zamówioną pizzę telefonicznie zamiast ok.... wikta nie polecam! (1) jak kiedyś jadłem było super. teraz 4 razy spróbowałem na nowo. raz w lokalu... STRAŻNIK SPAMU Pizza o słabej jakości (1) Witam. Dzisiaj z kolegą zamówiłem pizze. Nie dość, że czekaliśmy 1 h 10 minut... Piotr zupa.... (1) Już telefon pownien dać do myślenia(: Tak sie złożyło , że był to jedyny... sąsiadka Ogromna zmiana (1) Jakies dwa lata temu zjadłem w Muti najlepszą pizzę w mojej historii. Od... Lemur Czas (1) Zraził mnie czas oczekiwania. Bo nie wierze że w piątek o 13 było dużo... Rafał Marta - opinia (1) Ciężko ocenić obsługę gdyż zamówienie było robione przez portal. Ocena co do... Marta NIESTETY NIE POLECAM (7) Mialam nadzieje, ze bedzie to fajne nowe miejsce w Oliwie, gdzie mozna by... Studentka AWF Polecamy gorrrrąco (1) Korzystamy zwykle z opcji dowozu i jedzenie zawsze jest ciepłe, dobrze... A. Razy Dwa ma (1) Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!! Pierwszy raz jadłam kebab czy rollo nie pamiętam... ma