Pizzeria Olimp

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Pl. Afrodyty 1

polecam (1) Pizza bardzo dobra, sos czosnkowy znakomity, na jogurcie. Szybka dostawa i... barbara menu obszerne (1) Jednak obsługa dramat. Zamówiliśmy mega pizze. I co? Dramat! Niedobre na... pizza men Pyszna pizza i.. tylko pizza (1) Pizzerie Olimp uwielbiam, ale tylko jeśli chodzi o pizze. Nie jest to pizza... atab5886
Nieżle (1) Byłam dzisiaj w lokalu ale pani barmanka niezbyt uprzejma i wole zamawiac... Kate Rewelacyjne dania obiadowe (1) Jedne z najlepszych dań obiadowych jakie można kupić w takiej cenie. Kucharz... Piotrek pizza niby z sosem bolonskim (1) pizza to raczej suchy placek,miesa mozna szukac lupa,sosu zadnego,po prostu... sylwia Olewanie klienta (1) Śniadanie przyjeżdża na obiad, obiad przyjeżdża na kolacje, kolacje... Grazka GDZIE ONA JEST ? (1) Witam, korzystałam kilkakrotnie z usług tej pizzeri razem z mężem, w... kasia Obsługa 5+ pizza 2- (1) Szkoda bo obsługa bardzo miła dowóz błyskawiczny ale pizza niedopieczony glut... Daniel ok (1) przepyszne sosy pizza tylko dobra składniki ok vito NAJLEPSZA!!! (1) Jestem stałą kliętką i naprawdę polecam. Jedzenie jest rewelacyjne, pizza ma... SASHA Bardzo smaczna pizza!!! (1) Rewelacja! Wczoraj zamówiliśmy pizzę na miejscu. Miała zupełnie inny smak niż... Krzysztof Zwykła z minusami (1) Pizze są takie sobie. Raczej mdłe niż smaczne, jednak jak ktoś jest głodny to... A Bardzo dobra pizza. (1) Jedzenie jest ok. Troszeczkę się zraziłem do tej pizzeri po tym jak w cieście... Filip Polecam (1) Jesteśmy stałymi klientami już od kilku lat. Z czystym sumieniem mogę polecić... stały gość ogólnie polecam z 1 ale (1) Knajpa ma ładny wystrój, dobre menu i ceny, jedzenie naprawdę smaczne. Często... Gosia Pizzeria na oś. Olimp - coraz gorsza w smaku! (1) Coś się popsuła pizza, a była naprawdę super.... Czy tylko ja to odczułem?... D4NI3L