Polecam. (1) Wszytko jest ok. Ceny jak wszędzie ale pizza juz nie. Polecam Chłopaków bo... masZ I Pomysl nie polecam (1) jak im się nie chce to nie odbierają telefonów w godzinach otwarcia podanych... Lol żeby były 0 to bym je dał a tak muszę dać 1 (1) Szanowni klienci przyszli i dotychczasowi, pizza dojezdza zimna, jak... zybis
Dojazd? Nie polecam (1) Zamawiałem internetowo - czas dostawy 45-60 - nie ma rewelacji, ale ok warto... montv1 Nigdy z tej Pizzeri i NIC (2) Piszę zupełnie poważnie. Nie zamawiajcie z tego lokalu nic. Bez nadziejna... nigga Ak - opinia (1) zamawiam u nich sałatki co najmniej raz w tygodniu, co do jedzenia nie mam... Ak Totalne dno (3) Okej dostałem zniżkę, ale czekałem na pizze 2 godziny i 12 minut. Przyszła... Smakosz w porzadku (1) generalnie pizza smakuje wszedzie tak samo, raz gorzej, raz lepiej. w tym... dżordż super pizza (1) pizza jest pyszna, dużo dodatków. ładny klimat i telewizor niestety długo... stały klijent Pizza rewelacja!!!! (1) Pizza była przepyszna! Wypełniona aż po brzegi składnikam, ale tez nie... Mariusz pizza gnieciuch (2) pizza gnieciuch, a obsługa do bani. obsługa stoi w grupce, rzuca spojrzenia... max Pizzeria Palermo polecam (1) wszystkim którzy chcą zjeść dobrą pizze i obiadek gorąco polecam Pizzeria... tas29 Ania - opinia (1) jedzenie polecam, czasami na dowóz trzeba dłużej poczekać ale panowie są na... Ania Naprawdę polecam... (1) .... Mam bardzo delikatny układ trawienny i nie zdarzyła mi się jeszcze... Sand Pyszna pizza (1) Pizza naprawdę bardzo dobra,zamawiałem tel jak i w lokalu. Dużym atutem jest... Sylwek z*******a szama w rozsądnej cenie (1) z*******a szama w rozsądnej cenie SRS polecam! (1) dobra pizza, w dobrej cenie. Ostatnie promocje walą po bani, zwłaszcza... Dżaparajko Richie - opinia (1) Polecam! fajna obsługa, dobre ceny,smaczne jedzenie Richie Jest dobrze (1) Zamawiałem 5 lub 6 razy pizze. 5 razy była smaczna, raz nie bardzo. Moje... Michał Super szybko i smacznie!!!! (1) Bardzo gorąco polecam ten lokal jak i jedzenie. Dania bardzo smaczne( aam... KLient z przymorza