super warto polecac (1) Pizza super, rzadko kiedy spotyka sie tyle składników do tego pizza puszysta... Andzrej nasza ulubiona (1) Już nie pierwszy raz zamawiamy , zawsze wysztko super. nigdy nie ma problemu... Marzena Porazka (1) Zamowilem pizze po przeczytaniu tylu pochwal i... zaluje. Nie wiem czy osobie... XXX
konsument (1) Super pizza i nie tylko ;) Smaczne pierogi i kameralnym miejscu. Bardzo polecam. konsument Super pizza (1) Takiej pizzy jeszcze nie jadłem. Zamówiłem na cieście puszystym tak mi... Andrzej Wspaniała pizza! (1) zarówno na puszystym jak i cienkim cieście. Dużo, dobrej jakości składników.... Zaspianin Pyszne! (1) Jedzenie super! Pierś w sosie kurkowym mega! Obsługa the best! Szczerze... Anna Dobrze, ale uwaga na szczegóły! (2) Zamawialam z pokoleniowej kilkakrotnie i zawsze było bez zarzutu, jednak w... Zosia godne polecenia (1) Jedzenie smaczne jak u mamy na porzadnych produktach co sie czujesz od razu... asia Super Pizzeria Pokoleniowa Smacznie Tanio i Zdrowo (1) Obsługa przemiła, Menu bardzo bogate i super w smaku dla małego i dużego głodu. TOM rewelacja - polecam serdecznie (1) jedzenie 1 klasa, obsługa przecudowna - jak u mamy. naprawdę jedna z... Mała Podziekowanie (1) Chciałabym bardzo serdecznie podziękować właściciela pizzeri za wspaniała... Joanna Goluch Zaskoczenie na plus (1) Próbowałam chyba wszystkie pizze z okolicznych knajpek i ta pizza faktycznie... Ania Polecam. (1) Często korzystam z usług pizzerii. Jedzenie jest pyszne i smakuje jak q domu.... Magda Polecam (1) Wybrałam się z koleżanką po raz pierwszy do tej pizzeri i zostałam mile... Weronika Zawiedziona (2) Niestety pomimo że ciasto smaczne, to jakość pozostałych składników -... Kaśka Pizzeria Pokoleniowa (2) Serdecznie polecam. Pizzeria Pokoleniowa serwuje najlepszą pizzę z tuńczykiem... Ewa polecam (1) Super pizza. ciasto pyszne składników dużo. Polecam patryk polecam (1) Korzystamy z usług pizzerii zarówno na telefon jak i na miejscu. Jakość nie... Magda Skrzypiec Zaskoczenie :) (1) Trafiłam przypadkiem, parę miesięcy temu.Niepozorny lokal. Chciałam jakąś... Aga