Pysznie i tanio. (3) Po zmianie pseudo kucharek ta pizzeria odżyła na nowo. Pyszne świeże dania,... Janek Super (1) Jestem nimi zauroczona obsługa na bardzo wysokim poziomie ja i moje dzieci... Dorpot Pizza OK, lecz KEBAB masakra (1) na wywóz Pizza jak najbardziej ok, lecz KEBAB masakra, zimny, sama kapusta... M&W
Pizzeria Presto - przepis na nie wyrażny smak ale konkretną cenę. (2) Liczyłem na coś lepszego niż to co oferował "Bemol", tym czasem pizza którą... Artur domowe zamóweinie (1) zamówienie: pizza swojska czas oczekiwania, 1 h bez 3min,surowe pieczarki... Migotka Lepszy rydz niz nic... (1) ... a tak poważnie to niezłe maja dania. Pizze są inne niż Bemol-owskie, ale... LukaTap 50/50 (1) Byłem w pizzerii krótko po jej otwarciu. Tak jak moi przedmówcy, również... Jack DZIĘKUJĘ ZA PYSZNĄ PIZZĘ CARBONARA (1) I bardzo bogatą, z resztą, tak samo jak ta poprzednia :) Wszystko OK, pizza... Mirek Najlepsza pizza w Gdynii (1) Już dawno nie jadłem tak dobrej pizzy w tak przystępnej cenie. Prawdziwa... Ciasteczkowy potwór