Gosia Morawska - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę bardzo polecić pizzerię. Obsluga na najwyższym... Gosia Morawska PM - ocena (1) Pizza Mexicana bardzo dobra. Dobre ciasto i składniki. PM Joanna - opinia (1) W końcu z rodziną znaleźliśmy miejsce z najlepszą pizzą na południu Gdańska Joanna
Kermit - opinia (1) Jak jestem w pobliżu to korzystam ,polecam spróbować Kermit Pizza jasień (1) Najlepsza pizza na jasieniu! Polecam ! Sporo sie zmieniło od ostatniej mojej... MAGDA Najlepsza Pizza w Gdansku (1) Miałem przyjemność zjedzenia pizzy w lokalu jak i na wynos, w obu przypadkach... Robert Igor - opinia (1) Mega smaczne jedzenie , obsługa miła i profesjonalna. Polecam !!! Igor Pizza (1) Super jedzeni lokal i obsługa ! Jakub Nie polecam (1) Pizza becon .Bekon nie przypominal bekonu, do tego surowa cebula pokrojona w... M&K Surowe (1) Niestety. Kplejny raz otrzymujemu pol surowe ciasto. Kiedys nasza ulobiona... M... Ocena stałego klienta, pizza i frytki. (1) Zamawiam głównie pizzę i frytki, dania obiadowa sporadycznie. Jeśli chodzi o... Maciek Wieloletni klient poleca (1) Polecam pizzerie każdemu, jadłem wiele różnych pizz zarówno u nas w kraju jak... wieloletni klient ocena pizzeria rimini gdansk luty 2017 (1) lokal slaby, pizza w dowozie nie zawiera sosow gratis, jedynie polana... piotr Niezła pizza w niezłej cenie. (1) Wystrój lokalu trochę nie przystaje do obecnych standardów, np. moja znajoma... Zdzichu Najlepsza pizza w całym trójmieście (1) Przepyszne ciasto, duzo składników, bardzo dobra jakość składników powienm... Kuba Dobra pizza (1) Pychota,nie raz ratuje moją rodzinkę gdy mają "zachciewajke kulinarną".... Binia Dobra Pizza (1) Pizza bardzo dobra!!!!! Lepsza niż obok w lokalu "El Duende" Ciasto pyszne i... Gość Polecam Rimini (1) Bardzo polecam wszystkim pizzerię Rimini, pyszna pizza w polskim wydaniu,... marcepio satysfakcja (1) Wlasciwa obsluga podajaca jedyne w swoim rodzaju pizze jak i inne potrawy co... Karas