Bartek - opinia (1) Super fantastic pizza. Very good atmosphere and very good service. Bartek maciej - opinia (1) szczerze możecie wierzyć lub nie ale pizza dostarczona jest... maciej Pyszne chrupkie ciasto, świeże składniki i miła atmosfera (1) Pizza robiona z sercem i uśmiechem, dlatego tak pyszna za każdym razem kiedy... Elżbieta
Pyszna pizza. (1) W sobotni wieczór wybrałam się do pizzerii, której przytulny wystrój jest... Katarzyna epicka pizzeria La Sicilia (1) Byłyśmy 17 osobową grupą, supermiłe przywitanie przez obsługę, zrobiono nam... Iwona Za duzo (1) Ceny za wysokie,owszem byłam tam z rodziną,ale na 2 dorosłych i (syn 13 lat a... Aneta Przepyszny włoski klimat (1) Szukałam dobrej włoskiej pizzeri po tym jak zamknęli moją ulubioną na... Zakli45 Klimatyczne miejsce - Polecam ! (1) Miłe I klimatyczne miejsce że świeżym aromatycznym jedzeniem! Polecam ! Klienci Fatalny klimat i obsługa (1) Pizzeria już tylko z nazwy włoska - składniki bardzo słabej jakości.... Iwona PYSZNA! (1) Moja ulubiona pizzeria! Najlepsza, prawdziwa włoska pizza :) Kamila Bardzo dobra pizza (1) Niepozorne miejsce z wyglądu, ale pizza znakomita. Plus za włoskie wino domowe. Krystyna Sara - opinia (1) Prawdziwie włoska pizza! Zawsze pysznie. Polecam! Sara tym razem slabo (1) jadlem tam nie raz, pizza smaczna, ale obsluga niezbyt zainteresowana praca a... zmor Klimatyczne miejsce, doskonałe jedzenie (1) Bardzo sympatyczne pizzeria z bardzo smacznym jedzeniem. Obsługa miła,... Fabian Fabianowski Przepysznie (1) Znakomita pizza z krewetkami. Składniki świeże i bardzo aromatyczne. Na pewno... Tomasz klienci z dziećmi :) (1) polecam każdemu ten lokal , wszystkie podobne ala pizzerie umywają się .... Marta zdecydowanie polecam !!! (1) Pizza wyśmienita,obsługa na 6, świetne miejsce w Centrum Gdańska :) polecamy Żaba Najlepsza pizza w trójmieście :) (1) Jeśli ktoś ma dosyś pseudopizz z sieciowych pizzerii to polecam te miejsce!... Stokrota Zdecydowane TAK (1) Przyjemna mała knajpka a co najważniejsze najlepsza pizza jaką ostatnio... joasia Bardzo polecam! :) (1) Chyba najlepsze pizze w trójmieście, a klimatu dodają dwaj Włosi podrzucający... Magda