:) (1) Wystroju i klimatu nie oceniam bo zamawiałam z mężem na telefon, natomiast... Kasia Tanio ,smacznie i przyjemnie (1) Odkąd zamieszkałem w Sopocie jestem stałym bywalcem tej pizzernii .Ceny sa... Mirek Inna niż zamawiałem (1) Nie wierzyłem pojedynczym komentarzom na temat "podmianek", nie chciałem... Zniesmaczony
Minus za czkawke (1) Poprostu musze dodac im komenta bo od tego suchego kurczaka dostalam... Kasia DOBRA PIZZA SMACZNIE I NIEDROGO! (1) Pizza smaczna i pyszna ostatnio zamawiam tylko z tej pizzerii. Ciasto smaczne... Minia .... (1) Co tu dużo mówić bardzo dobra pizza bardzo miłe i atrakcyjne panie które... tarik Jocckerus - opinia (1) Dostałem inna pizze niż podana w menu. Miała być szynka, a nie było :-(. z... Jocckerus ... (1) To po prostu jakiś żart... Zamiast łososia tuńczyk, brak zamówionych... Dag Co tu dużo pisać.... (1) Jak najbardziej polecam..... jedzonko dobre.... a to że coś się zdarzy raz... Netcave Majek - opinia (1) Miła obsługa, smaczne jedzenie, ceny bardzo przystepne, zwłaszcza że lokal... Majek Super lokalik :) (1) Wspaniałe jedzonko, miła obsługa, niskie ceny - troche ciasno, ale fajnie.... góral Polecam wszystko :) (1) Po raz drugi byłem w Sopocie i przez cały pobyt korzystałem wyłącznie z... wadowiczanin żenada (1) Trzeba przyznac ze dawno nie jadlem czegos tak niedobrego. Zamowilem piers w... guti bez rewelacji (1) pizza za słona, lokal za ciasny, idą w ilość nie w jakość, reklama przy... Pludra Kebab (1) Przed chwila wlasnie skonczylem jesc i musze powiedziec ze rewelka lepszego w... Glejs Polecam;) (1) Pyszna pizza, mila obsluga, niskie ceny, czego wiecej chciec do szczescia..... vik Zepsuło się (1) Kiedyś kebab był bardzo dobry, dużo dobrego mięsa fajne sałatki. Obecnie... GreG