Dowożą chyba na piechotę! (1) Chciałbym wyżalić się zebranym tutaj internatutom. Zamówiłem pizzę dwie... Łukasz bardzo dobra pizza (2) bardzo dobre jakościowo ciasto, dobre składniki, a wszystko w przystępnych... Anita DLACZEGO? (2) Zamawiałem tu pizze bardzo często , ale raczej nie mam zamiaru tego robić... 000abc
nie polecam (2) Pizza nie zbyt smaczna ze względu na niską jakość produktów a w szczególności... Kasia POLECAM !!!! Wszystkie negatywy wyssane z palca !!!! (1) POLECAM !!!! Wszystkie negatywy wyssane z palca !!!! macias1979 pizza z opoznieniem (1) Pizza przyjechala z opoznieniem. Była ciepła wiec ok. Niestety smak był... Borys Najsmaczniejsza pizza w Gdańsku (1) Jeśli zamawiać pizzę to tylko w TORNADO. Ciasto rewelacyne, całość smaczna.... Barbara Agnieszka - opinia (1) NAJLEPSZA PIZZA W GDAŃSKU!! Agnieszka Jedna z lepszych. (1) Pizze dobre, ceny przystępne, czas realizacji odpowiedni, dużo rabatów.... rah Jakosc na wysokim poziomie (1) Od dawna stołuje sie w tej pizzeri i naprawde nie mam do czego sie przyczepic xxxxxx Poniżej przeciętnej, nie polecam (1) Zaczynam od początku. Wchodzę do lokalu i mówię "dzień dobry", które... zjadacz pizzy Zaryzykowalem i warto bylo (1) Musze przyznać ze patrząc na te opinie nie wiedziałem czego się spodziewać... Zadowolony Leszek Polecam w 100 % (1) Nie zgadzam się z koleżanką poniżej, ja dostałem pizze i jeżeli chodzi o ser... Paweł Nigdy więcej! (2) Pierwszy raz piszę w internecie o jakiejkolwiek pizzerii.. Tak jak napisała... Zdegustowane klientki jeśli szukacie podeszwy z goudą zamiast pizzy to polecam (1) Zamówiliśmy pizze na dowóz nie dość ze pizzeria jest oddalona o jakieś 7... Sandra ZNAKOMITA PIZZA TORNADO! (1) Polecam pizze na srednim ciescie Tornado palce lizać takiej pizzy nie... Jolcia i Kazio świetna !!! (1) Zamówiłem pizzę z dostawą na godzinę (jak najpóźniejszą). Przyjechała... Piotrek pozytywnie (1) jedyny minus, ale to dla mnie, ze wzialem cienkie ciasto i za szybko sie... jasió Żenada (3) Kilkakortnie zamawiałem pizze z tej restauracji, i dotychczas byłem... Beret Impreza (1) Zaprosiłem na obiad 9 osób. Byłem mile zaskoczony zupa pomidorowa bardzo... Zadowolony