na poziomie (1) Pizza dobra, sałatka dobra. Jedzenie nie powala na kolana, ale zdecydowanie... spontaniczna foka Pyszna pizza (1) Ciasto przepyszne jak również składniki. Szybka dostawa. Cenny przystępne.... Bartek Krzysiek - opinia (1) Witam pizza super dostawa przed czasem pizza smaczna nic dodac nic ująć polecam Krzysiek
Świetna (1) Pizza jest przepyszna, mimo nie zbyt atrakcyjnych rozmiarów jest naprawdę... Olaf i Dawid ola - opinia (1) najlepsza pizza w trojmiescie a zamawialam w roznych ta spelnila moje... ola Basia - opinia (1) jak zapewne wszyscy, którzy się zetknęli kiedykolwiek z węgierską zupą... Basia dombii (2) pizzeria jest bardzo fajna dombek Polecam (1) Pizza jest naprawdę pyszna, bardzo duża ilość dodatków. Jest naturalna i... Martyna Godne polecenia (1) Pizzeria godna polecenia, pizza dobra, inne dania również. Na słowo krytyki... Jurek Bardzo dobrze (1) Pizza smaczna , dodatki smaczne. Dania obiadowe równiez bardzo dobre. Nie... zzz Ania60 (1) Polecam zwłaszcza pizzę "Tornado" - rewelacja! Mówią, że czas oczekiwania... Anna Chmiel Calkiem fajnie (1) calkiem sympatyczny lokal, pizze maja troche mala - ale nadrabiaja to duza... michal pizza (1) jak do tej pory jadłem u nich tylko pizze. pizza jest powtarzalna, smak,... kaden wporzo (1) Smaczna pizza w normalnej cenie. W lokalu bez szaleństw.Czysto,schludnie... miki bardo smaczne jedzenie (1) Jadam w tej pizzeri regularnie i nigdy sie nie zawiodłem, naprawde polecam klijent