moja opinia (1) Bardzo dobra pizza. Warto jak ktoś mieszka bliżej tam jadać :-) michal Pysznie (1) Niesamowicie miła obsługa, zawsze z uśmiechem i życzliwością. Cudowne... Agata Cudowna!!! (1) Pizza jest genialna, rozpływa się w ustach. Pizzeria prowadzona z zapałem i... Tommy
Super pizzerja!!!!!! Amadeusz (1) Wszystko spodobało się!!! Obsługa na bardzo wysokim porziomie !! Bardzo... Yuliia Teleha Idealna pizzeria (1) Świeża i przepyszna pizza prosto z pieca we włoskim stylu. Przemiła, pełna... Kuba Dobra pizza w rozsądnej cenie (1) Pizza jak pizza , ciepła z serem , szyneczką i pieczarkami ...taka mi... Andrzej Najlepsza ! (1) Przemiła obsługa, krótki czas oczekiwania co najważniejsze to przepyszna... Emilia Polecam! (1) Pizza, jaką otrzymujemy na miejscu, jest zawsze przepyszna i najlepszej... Agata Super pizza ! (1) Doskonała pizza i przyjemna obsługa. Polecam każdemu! Nicola Klient najważniejszy! (1) Przemiła i przesympatyczna obsługa, jakiej nigdzie indziej się nie... Alicja świetne miejsce (1) Rewelacyjny lokal, pyszne jedzenie, miła obsługa. Serdecznie polecam! Monika Najlepsza pizza jaką w życiu jadłam (1) Zawsze gdy ktoś się mnie zapyta o dobra pizzę,moję słowa to Pizzeria di... Marta Buono! (1) Polecił mi ją pewien włoch gdy zapytałam gdzie zjeść najlepsza pizzę w... Em DI AMADEO (1) Świetna pizza, obsługa bardzo miła zamówienia są realizowane szybko ale i... Magda Do Amadeo (1) Tak sympatycznego właściciela i obsługi nie spotkałam w 3-miejskich... Matka