Marika - opinia (3) Kiedyś lubiłem tu przychodzić ale ostatnio bardzo się zmieniło i to... Marika 111111 - opinia (1) Pizza przypalona, obsługa średnia, ten facet odpowiada takim tonem z góry do... 111111 Kola - opinia (2) Pizza blada jak by surowa. sztucce tempe nie da sie pokroic pizzy. Bez szalu Kola
Wysokie ceny, słaba obsługa i niestety brudno w lokalu (2) To co na początku rzuca się mocno w oczy to bardzo nadęta Pani obsługująca... Paweł Amadeo: Włoska pizza z prawdziwego zdarzenia! (1) Rewelacyjna pizza na cienkim chrupiącym cieście z przepysznymi dodatkami!... Andrzej Bardzo dobra pizza! (1) Pizza przepyszna a obsługa super! Bardzo przyjazne miejsce :) Agata Najlepsza ! (1) Długo szukałam w Trójmieście dobrej włoskiej pizzy z pieca opalanego... Joan Najlepsza pizza (1) Numer jeden pod każdym względem. Super Mariusz Dla mnie nr 1 i potem długo, długo nic (1) Jeszcze kilka lat temu był tu kiosk z nabiałem. Potem w kiosku pojawił się... Marcin Niepowtarzalna pizza z pieca (1) Pizza jest wyśmienita, ciasto cieniutkie jak być powinno, a doskonale dobrane... Marek Agnieszka - opinia (1) Pizza przepyszne, bardzo cienka. Uczciwa ilość dodatków. Przemili właściciele. Agnieszka Amadeo (1) Co tu dużo mówić po prostu świetna włoska pizza ze świeżych składników.... Daniel 10/10 (1) Dla mnie bez zastrzezen. Ciasto cieniutkie, chrupiace, dodatki smaczne... Emila Prawdziwa, włoska, pyszna (1) O pizzerii dowiedziałem się od koleżanki z pracy, zachwalala, że jej dzieci... Marek Rewelka :) (1) Jestem ich fanem od co najmniej roku. Jedzenie pyszne, obsługa wzorowa.... Michał Amadeo (1) Najlepsza pizza w trojmiescie. We Włoszech bywam bardzo często i moim zdaniem... Fiolet Moja ulubiona (1) Pizza jest rewelacyjna na cieńkim cieście, czas pieczenia 3 min, a ich oliwa... Małgorzata Bardzo dobra (1) Pizza z pieca opalanego drewnem, pieczona kilkadziesiąt sekund, przepyszna.... Maciek Rewelacja (1) Świetna mała pizzeria z przesympatyczną obsługą , która stwarza rodzinną... Jurek Rewelacyjna pizza u Amadeo, polecam (1) Bardzo fajna włoska pizza, chyba najlepsza pizza w Trójmieście. Mila i... Alina