Dziecko biło dziecko, a Pani nie reagowała. (1) Na placu zabaw była dziewczynka chyba z rodziny pań polnujących , która biła... Mama 3 dzieci Kapitalne urodzinki dla malucha!!! (1) Wczoraj organizowałam urodzinki dla 5-latka i jestem bardzo zadowolona.... agnicha78 Przyjęcie urodzinowe (1) Świetny Plac Zabaw,super lokalizacja,obsługa w czasie trwania imprez... Agnieszka
polecam serdecznie:) (1) wczoraj byłem z córeczką na placu zabaw po godzinie 12, córeczka jest mała... geode123 Skandal! (1) Nie profesjonalna opieka... Przyprowadziłam na plac swoje dziecko około... Mama nie zadowolona (2) Moje dziecko miało tam urodziny i napiszę tylko tyle ODRADZAM,pani która... Karola Bardzo fajny plac zabaw. (1) Mój mały synek miał urodzinki na placu na początku maja.Muszę przyznać,że... Małgosia ok (1) Byłem z dziecmi na placu, opieka dzieci dobra i zabawki bezpieczne. Polecam Roman Urodziny (1) Odradzam organizowanie urodzin. Na miejscu okazało się że równocześnie... Mama Zmiana P.Teresy i Karoliny :) (1) Jestem zszokowana opinią P. Ewy Brodowskiej. Z tego co słyszałam od znajomych... Stała Klientka bardzo fajny plac zabaw (1) - miła i dobra opieka, fakt , że można wejść z młodszym dzieckiem na plac... karolina Urodziny 11.03 (1) Witam, moje dziecko miało urodziny 11.03 (środa) Były na zmianie Pani Wioleta... Ewa Brodowska Polecam! (1) Witam. Urodziny mojej 3 letniej córki naprawdę były super!!!... Patrycja Reluga Nie polecam! (1) Zostawiłam tam 5latka na godzinkę.Gdy przyszłam,dziecko stało w kącie... MamaBartosza