Plac zabaw dla niemowlaka/roczniaka Gdynia centrum i okolice

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Dziewczyny

czy w Gdyni centrum na ktoryms placu zabaw jest ta taka sekcja dla maluchow? z mini zabawkami albo chociaz wylozona ta miekka sciolka taka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Plac zabaw dla niemowlaka/roczniaka Gdynia centrum i okolice

w Gemini, w Fun Parku, jest strefa niemowlaka,
ale nie polecam w weekendy, glosno - bo są organizowane urodzinki, choc w tedy w strefie malucha nikt nie lata, jest w innej czesci,

polecam chyba najbardziej z mi znanych gdynskich,

ładnie, atrakcyjnie, zaraz potem uper moejce na spacer, a do tego czysto - to ważne, przynajmniej dla mnie, w ubikacji (ktora tez jest b. czysta) jest przewijak z przestronnym dojsciem,

strefa niemowlaka jest przy strefie ze stolikami i krzesłami gdzie rodzice moga wypic kawe (oczywiscie jest oddzielona), jest krzyeselko do karmienia (takie z Ikea, bez tacki) a z tym wypelniaczem (poduszką) gdy dziecko tego potrzebuje

co do tego weekendowego halasu - moja 4 latka sie tego boi, i nie lubi takich tlumów dzieci, ale Hania ma taraz 3 lata (chodzimy odkad miala wlasnie roczek) i nigdy na niej to wrazenie nie robilo,

nie mniej, jak jest mniej dzieci, to moja lepiej się "pasą" same, czuja ze plac jest ich i sa jego królami:)))

dzieki za wyczerpujaca odpowiedz ale ja mam na mysli takie zwykle publiczne place zabaw :)

,

my na osiedlu mamy, plac ogrodzony, tam gdzie zjezdzalnia i taka budowla ala zamek, drabiki, jest wylarzony tartan, albo co innego, nie wiem jak fachowow sie nazywa, takie miekkie jest i cieple, wiec d*pka mozna siadac,

ale reszta gdzie piaskownica, chustawki na sprezynie i inne, jest poprostu duzo piachu, systematycznie dowożonego, wiec miekko.

Komandorskie Wzgórze, Gddynia Obłuże/Oksywie.

Ostanio była na Sokółce i Wiczlinie Ogród, świetne place zabwa, duze, przedziwne konstrukcje, ale przejezdzałam wiec nie widzialam czy wylazone czyms miekki,
choc w wiekszosci teraz sie tak buduje,

mysle ze najwieksza szansa na takie place to wlasnie na nowych osiedlach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

deweloper AB- Andrzej Boczek (6 odpowiedzi)

czy ktoś miał kontakt z tym deweloperem, jakie opinie??

Trend (6 odpowiedzi)

Budynek Trend powstanie na Wzgórzu Św. Maksymiliana. To zielona dzielnica, położona blisko zatoki...

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...