Marcin Rz. - ocena (1) Bardzo podoba mi się ta przemyślana przestrzeń, nie jest tutaj głośno tak jak... Marcin Rz. Andrzej - ocena (1) Super miejsce, pyszna kawka i bardzo dobre ciasta. Wspaniale, że takie... Andrzej Karolina Deptuła - ocena (1) Urodziny w sali zabaw Dzikie Pląsy w Borkowie to świetny wybór! Dzieciaki... Karolina Deptuła
Liliana - ocena (1) Niezapomniane urodziny mojego 5- letniego synka! Bawialnia jest nowa,... Liliana Marta - ocena (1) Wspaniale zorganizowane urodziny dla czterolatka. Jeszcze raz dziękujemy!,... Marta Angelika - ocena (1) Super miejsce, polecam każdemu organizacje urodzin! Przyjęcie dla naszej... Angelika Tomek - ocena (1) Córeczce (5lat) bardzo podoba się ta bawialnia, więc zdecydowaliśmy się na... Tomek Angelika - ocena (1) Świetne miejsce na organizacje urodzin. Czuliśmy się zaopiekowani od... Angelika Sylwia - ocena (1) Jestem zachwycona. Organizacja przebiegła bardzo sprawnie i bezproblemowo.... Sylwia Tata Basi - ocena (1) Ekstra miejsce na urodzinki dla większych jak i mniejszych dzieci. Panie... Tata Basi Joanna - ocena (1) Świetne urodzinki! Obsługa na wysokim poziomie, a Panie animatorki pomysłowe.... Joanna Rafał - ocena (1) Pierwszy raz trafiliśmy do Milimali w czerwcu i wracamy tutaj systematycznie.... Rafał Rafał - ocena (1) Celująco zorganizowane urodziny. Córka przeszczęśliwa my również. Przemiła... Rafał Alicja - ocena (1) Od wakacji nasza ulubiona bawialnia w 3city. Piękne pastelowe kolory,... Alicja Alicja - ocena (1) Idealne miejsce do organizacji urodzin. Świetny i szybki kontakt przed... Alicja Małgosia - ocena (1) Wspaniałe miejsce dla zabawymoje dziecko zachwycone. Na pewno tam wrócimy. Małgosia Małgorzata - ocena (1) Świętowaliśmy urodziny naszego syna. Łatwo było wszystko zorganizować, szybko... Małgorzata Gabriel Kilto - ocena (1) Pod koniec października zdecydowaliśmy się na organizację urodzin w bawialni... Gabriel Kilto Kama - ocena (1) Mam bardzo dobre wrażenia z urodzinek. Byliśmy u kolegi z przedszkola.... Kama Martyna - ocena (1) Wymarzone urodzinki dwulatka. Byliśmy w stałym kontakcie przed urodzinkami z... Martyna