Paweł - ocena (1) Mega organizacja urodzin, Pozdrawiam Madzie. Paweł Maciej - ocena (1) Bardzo fajne wrażenia i zabawa Maciej Alessandra Zoe Chyrc - ocena (1) Pozdrawiam pana Grzegorza Alessandra Zoe Chyrc
Kajetan - ocena (1) Fajne polecam bardzo Kajetan Mikolaj - ocena (1) Pan Grzegorz jest super pracownikem Mikolaj Beata - ocena (1) Super miejsce. Estetyczne, czyste i schludne. Brakuje takich miejsc. Przemiła... Beata Adrian - ocena (1) Super plac dla dzieci Adrian Ewa - ocena (1) Świetne miejsce , dużo atrakcji dla dzieci Ewa T - ocena (1) Pani Weronika ma świetne podejście do dzieci, polecamy to miejsce. T Anita - ocena (1) Za każdym razem mile spędzony czas super polecam , frajda dla dzieci Anita Radek - ocena (1) Moje dziecko pokochało Panią Magdę od pierwszego wejrzenia, świetnie się nim... Radek Asia - ocena (1) Świetne urodzinki, dziękujemy Pani Magdzie za poprowadzenie,nie wyobrażamy... Asia Paulina - ocena (1) Bardzo dziękujemy za zorganizowanie urodzinek dla syna.Tymon i jego goscie... Paulina Beata - ocena (1) Polecam organizację urodzin dzieciom. P. Ola i Emilia świetnie sobie... Beata Piotr - ocena (1) Super miejsce, polecam jak najbardziej Piotr Ukasz - ocena (1) Jest super ekstra :) Ukasz Paulina - ocena (1) Najlepszy plac ever Paulina Joanna - ocena (1) Bardzo fajne miejsce dla dzieci , moje wnuki były szczęśliwe Joanna xxx - ocena (1) Super zabawa:) Dzieciaki wybiegane a rodzice może trochę odpocząć:) xxx Kamil - ocena (1) Klimat niepowtarzalny dla innych dala zabaw. Nie chciałem wychodzić tak się... Kamil