Marta - ocena (1) Bardzo polecam Dzikie Pląsy w Borkowie na organizację urodzin! Jesteśmy tam... Marta anonim - ocena (1) Porażka. Park na dworze zamkniety bo wymiana piasku rozumiem ale ja także... anonim Marcin - ocena (1) Super urodzinki córka zachwycona, inne dzieci i ich rodzice również. Z... Marcin
Karolina - ocena (1) Super miejsce i na zabawe i na urodzinki. :) polecamy! Karolina Ania - ocena (1) Na urodzinkach, które organizowała Pani Emilia dzieciaki bawiły się świetnie!... Ania Karolina - ocena (1) Wspaniałe urodziny! Dziękujemy Budumi! Polecam z całego serducha, zarówno na... Karolina Michał - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować całemu zespołowi bawialni Dzikie Pląsy za... Michał lucjan - ocena (1) Świetne miejsce na przyjęcie urodzinowe! Dzieciaki bawiły się bez przerwy, a... lucjan lucjan - ocena (1) Prawdziwy raj dla maluchów. Bawialnia jest świetnie zaprojektowana,... lucjan Mateusz - ocena (1) To były absolutnie wyjątkowe urodziny! Obsługa spisała się na medal wszyscy... Mateusz Mateusz - ocena (1) Milimali to nasza ulubiona bawialnia w Gdańsku! Mnóstwo ciekawych atrakcji... Mateusz MD - ocena (1) Panie Weronika i Sylwia znakomicie zadbały o dobrą atmosferę i fajną zabawę... MD mjm - ocena (1) Bardzo drogo, tragiczna obsługa. Stałem w kolejce z dziećmi do różnych... mjm Natalia - ocena (1) Ostatnio byłam gościem na urodzinach koleżanki córki i jestem pod ogromnym... Natalia Natalia - ocena (1) Regularnie odwiedzam tę salę zabaw z córeczką. Jest tutaj bardzo dużo zabawek... Natalia Krzysztof B - ocena (1) Byłem gościem na urodzinkach w dzikich pląsach z moją córeczką , dzieci były... Krzysztof B Karol Wróblewski - ocena (1) Ostatnio byłem z dzieckiem pobawić się na placu, korzystając z okazji wizyty... Karol Wróblewski Adam - ocena (1) Mieszkamy na osiedlu Letnica już 3 lata i super, że akurat tutaj powstało... Adam Adam - ocena (1) Wybraliśmy Mili Mali na czwarte urodziny naszego synka i jesteśmy bardzo... Adam Żaneta - ocena (1) Super miejsce dla małych i większych personel przemiły , profesjonalny, z... Żaneta