Ewelina - ocena (1) Super miejsce na urodzinki dla dzieci, dużo motywów do wyboru, animatorki na... Ewelina Ewa - ocena (1) Świetne miejsce na zabawę zarówno dla większych jak i mniejszych dzieci,... Ewa Miśka - ocena (1) Miejsce świetne, salka mała, lecz wystarczająca. Dzieci po imprezce... Miśka
Weronika Janowksa - ocena (1) Ulubiona sala zabaw, w dodatku blisko domu! Świetnia obsługa, piękny wystrój... Weronika Janowksa Karolina Majewska - ocena (1) Wspaniała zabawa z wieloma atrakcjami poprowadzona wspaniale przez... Karolina Majewska Ania - ocena (1) Wrażenia super, dzieci były bardzo zadowolne. Świetna animatorka Julia ma... Ania beata - ocena (1) Bardzo fajne miejsce dla dzieci do zabawy, urodzin. Mile animatorki i... beata Justyna - ocena (1) Byłam dziś z córką na placu. Nigdy nie widziałam takiego zaangażowania ze... Justyna . - ocena (1) Bardzo dziękujemy całej ekipie za wspaniałe urodzinki. Kawa pyszna, czysto... . Józek - ocena (1) Urodziny w dzikich pląsach to już nasza tradycja. Jesteśmy bardzo zadowoleni!!! Józek ludwik - ocena (1) Ładny wystrój, dużo miejsca, dobra kawa, fajna tyrolka. ludwik sophie - ocena (1) Miłe miejsce z fajną ofertą urodzinową. Byliśmy gośćmi na urodzinkach na... sophie seba - ocena (1) Brakowało takiego miejsca w dzielnicy Osowa. Byliśmy na halloween i bawiliśmy... seba trefl - ocena (1) Organizowałam synkowi urodzinki w Dzikich Pląsach, tak zaangażowanej załogi... trefl adam - ocena (1) Świetna, nowa i pachnąca sala zabaw. Bardzo tu czysto i przytulnie. adam Julia - ocena (1) Wspaniała imprezka urodzinowa, pełna wymyślnych zabaw dopasowanych do tematu... Julia Dorota - ocena (1) Profesjonalna i cudowna obsługa Dorota mama Antka - ocena (1) Ulubiony plac zabaw mojego Antosia. mama Antka Magda - ocena (1) Polecam salę zabaw na Osowej :) Organizowaliśmy tam urodziny dla syna i... Magda Krysia B. - ocena (1) Byliśmy na imprezce halloweenowej w dniu Halloween i bardzo spodobały nam się... Krysia B.