Wow ale swietne nowe kino! (1) Wow moja opinia jest pierwsza! Jestem pod wrazeniem ogromnym tego nowego... Cinema goer Świetna domowa kuchnia, ciepłe wnętrze, piękna okolica! (2) Byliśmy w Zatoce w zeszłą niedzielę. Wybraliśmy się na rodzinny spacer i... Iza Dziwne miejsce (1) Wystrój przyjemny,widok z okna super, szarlotka pyszna i na tym koniec... Gosia
Urodziny w GSA (1) W listopadzie urządziliśmy synkowi urodziny w tej szkole i jesteśmy... Asia !!! (1) Polecam miejsce. Ciekawe koncerty, wystawy, fajna atmosfera. Plus za... S Najlepsza pracownia w Trójmieście! (1) w Pracowni Malarstwa i Grafiki jestem od niedawna, a już się w niej... Ada Popowicz Polecam tom salkie (1) W tym miejscu moszna se pograć głośno na dobrym wzmacniaczu, albo perkussij.... Tomasz Łęga Rozczarowanie (1) Jestem bardzo rozczarowana Zatoką Sztuki. Sądziłam, że to miejsce na prawdę... MT Tragedia (1) Toaleta płatna 3zł choć za koncert mało nie zapłaciłam. Do tego jedna jedyna... Becia Żenada (1) Płacę za bilet na koncert, to przynajmniej wymagam bezpłatnej toalety. Szczyt... And Najlepsza pracownia! (1) Chodzenie na zajęcia do Akademii Talentów przez 2 lata były czystą... Martyna Świetne (1) Zajęcia są naprawde godne polecenia. Niezależnie od tego, czy jest się... Anastazja ulubiona Pracownia MiG (1) Super atmosfera, bardzo utalentowani nauczyciele. Z wielkim zainteresowaniem... Svetlana idealne miejsce dla każdej artystycznej duszy (1) Jest to najlepsze miejsce do nauki rysunku jakie można sobie wyobrazić. Już... Natalia Duży uśmiech (1) Bardzo przyjemna atmosfera, dużo pozytywnych i otwartych ludzi :) Potrafią... Wiki POLECAM w 100% !!! (1) Polecam każdemu rodzicowi, który chce, aby jego dziecko rozwijało się nie... rodzic Rewelacja :) (1) Pod bacznym okiem Ani i Pawła można szybko rozwinąć swoje zdolności... Kuba Irka - opinia (1) Zimą początek próby faktycznie jest ciężki, bo trzeba zawsze poczekać aż... Irka Polecam kurs rysunku i malarstwa (1) Kurs rysunku i malarstwa rewelacja,zajęcia odbywają się w przyjaznej... Sylwia NA KONCERT TEGO MIEJSCA NIE POLECAM! (1) Byłam na koncercie Bednarka, artysta zaśpiewał z energią i widać było, ze dał... renata