Wielki syf jak zwykle (1) Zatoka Sztuki = przerost formy nad treścią jak zwykle ! Koncert K. Bednarka.... puma Zenada (1) Bez jaj.....start koncertu Dawida Podsiadlo reklamowany na godzine 19....a... Tomek Zatoka Sztuki, ale NIE kulinarnej (2) Zły był już sam początek wizyty w Zatoce Sztuki. Mieliśmy rezerwację, o... aaa666
Żenująco niski poziom obsługi i drinków (2) To kolejne miejsce w stylu - nieważne czy Ci się spodoba, nieważne z jakim... inol BARDZO POLECAM!! (1) Chodziłam do pani Doroty 3 miesiące i nauczyłam się więcej, niż w innej... Jula nie ma lepszej pracowni! POLECAM :) (1) Akademia to I D E A L N E miejsce na przygotowanie się na wymarzone studia!... Maja Polecam!!! (1) Zapisując się do Akademii Talentów nie sądziłam, że mogłabym zdawać na ASP.... Martyna GORACO POLECAM (1) Zanim trafiłam do Akademii , przerobiłam 2 inne kursy przygotowujace na... Studentka architektury Naprawdę warto! (1) Już po wcześniejszych komentarzach widać, że Akademia Talentów to nie tylko... Ewelina P To był bardzo dobry wybór. (1) Dostałam się dopiero za 3 razem na Wnętrza na ASP, ale dzięki ostatniemu roku... Anita Wrzeszcz efektywne przygotowanie do egzaminów ASP (1) Dzięki nauczaniu Akademii Talentów mogłam iść na egzaminy z czystym sumieniem... studentkaASP egzamin (1) Wiadomość z ostatniej chwili. Dostałam się do szkoły aktorskiej w Warszawie i... Martyna Byczkowska Sztywna pani (2) Przy wejściu sztywna pani. Odstraszacz , robi łaskę że jest. Menu się zepsuło. kuka GDZIE ON PRACUJE (2) Byłam w czerwcu na posiłku z koleżanką i jedliśmy zupę rybną –... Maria UWAGA!!!!!! Matki z dziećmi są wręcz nie proszonymi gośćmi UWAGA!!!!! (5) Wybrałam się wraz ze znajoma i dziećmi a dokładnie maluszki były jeszcze w... Matka Polecam! (1) Z całego serca polecam tą pracownie, wspaniała atmosfera na zajęciach,... Milia Pracownia Malarstwa i Grafiki (1) Bardzo dobra pracownia, oferuje dużo różnorodnych zajęć np. z malarstwa,... hj Znakomita pracownia! (1) Świetna pracownia oferująca bardzo dobre warunki do rozwinięcia swej pasji... Artur Kolmetz pracownia mig (1) Bardzo fajna atmosfera na zajeciach. Ania i Paweł maja duzo cierpliwosci i... Kasia pelna profeska!!! (1) zero amatorszczyzny prowadzacy posiadaja ogromna wiedze i umiejetnosci,... agata