Beznadziejna organizacja (1) Byliśmy na imprezie Sylwestrowej pod hasłem Jazz. Co za wstyd i rozczarowanie... Ewa Wojtowska Naprawdę warto! (1) Zajęcia w Gdańskiej Szkole Artystycznej to cudowna zabawa ale głównie... A. koszmar (1) Potrawy z nieświeżego mięsa, sałatka cezar bez sosu i zamiast sałaty... DK
stolowka (1) tak jak wczesniej bylo z klasa, teraz jest jak w stolowce, zwlaszcza te... Anka Wyjątkowe miejsce! (1) Miałam przyjemność uczestniczyć dotychczas w 2 kursach - warsztaty filcowania... candida Sylwester na górze ! (1) Najlepszy sylwester w moim życiu wraz z przyjaciółmi zdecydowaliśmy się na... Ekipa Unique p. Agnieszka jest genialną piosenkarką i nauczycielką (4) p. Agnieszka jest naprawdę genialną nauczycielką, która potrafi sprawić, że... Gosia POLECAM! (2) Polecam piękne i klimatyczne miejsce- Zatokę Sztuki! Wrażenia przemiłe,... Anna lidka - opinia (1) Dziękuję Pani za pomoc i przygotowanie do egzaminu mojej córki! Zawsze mogłam... lidka I miło i smacznie.Polecam gorąco (1) Byłem z rodziną i to wlaśnie żona naciskała na wizytę w lokalu. Było miło... KONRAD marki - opinia (1) Kolejny raz uczestnicząc razem z przyjaciółmi w Live Cooking w Zatoce Sztuki... marki Kraków poleca (1) Znakomite miejsce, polecam każdemu, kto doceni design i ma ochotę na kontakt... magdu witam (1) byłysmy z córeczką i kolezanką i jej corką pod koniec pazdziernika na... Joanna kadra szkoły2 (2) Nie wydaje mi się, żeby powyższy komentarz pisała osoba z grupy od Pani... mk Gorąco polecam! (1) Zajęcia w białym studiu nie tylko dla dzieci- ja przygotowywałam się tutaj do... zuzia Antek - opinia (1) Gorąco polecam to miejsce, bardzo miła atmosfera. Pani prowadząca z wielkim... Antek Wszystko OK - świetna atmosfera (1) Chodziłem do pracowni przez około rok, przygotowując się do egzaminów na... Filip .:OnA:. - opinia (1) Nie rozumiem tak dużej krytyki dotyczącej restauracji jak i baru . Jak dla... .:OnA:. zajęcia dla dzieci (1) Widzę dużo pozytywnych opinii na temat zajęć dla młodzieży, ja z chęcią dodam... Anna Pierwszy i ostatni raz! (1) Zatoka nęciła mnie swoim wyglądem już od dawna. Wczoraj wraz z narzeczonym... zuza