Stanisław Rak - opinia (1) Idealne miejsce do wejścia na wyższy poziom i do tego świetni ludzie ;) Stanisław Rak Kinga Warakomska - opinia (1) Jak rysować i malować to tylko w Pracowni Malarstwa i Grafiki vel Chylońskiej... Kinga Warakomska MMD - opinia (1) W tej pracowni można poczuć się jak w domu. Prowadzący stwarzają wspaniałą... MMD
Wiktor - opinia (1) Każda osoba jest traktowana indywidualnie, w pracowni panuje rodzinna... Wiktor Alicja T - opinia (1) Uczęszczałam do pracowni 6 lat. Każdy rok był pełen nowych doświadczeń,... Alicja T Były terminator - opinia (1) MIG jest super! Chodziłam do dwóch pracowni - najpierw do MIG, potem do... Były terminator Oliwia - opinia (1) Pracownia jest świetna, Kameralne grupy to jest to :) bardzo indywidualne... Oliwia Jakub - opinia (1) Świetne pomysły, super współpraca i realizacja na czas! Jakub ChrisHinz - opinia (1) Rewelacyjne miejsce ;) Fajna atmosfera, super klimat i miejsce na chill. ChrisHinz Nikola - opinia (1) Świetne miejsce, kompleksowe przygotowanie do egzaminów! Zajęcia z rysunku,... Nikola Agnieszka Majsterek - opinia (1) Absolutnie polecam. miejsce pełne profesjonalistów, z pasją rozwijających... Agnieszka Majsterek Iga - opinia (1) Super ! Cudowne zajęcia rozwijające kreatywność :) Iga olka - opinia (1) Chodziłam do szkoły artystycznej dwa lata temu w grupie Pani Gewartowskiej... olka Ania - opinia (1) Trzeba wpaść i sprawdzić :) polecam Ania Karolina - opinia (1) Pani Asia jest świetną nauczycielką, podczas zajęć dzieci uczą się nie tylko... Karolina Dorota - opinia (1) Cudowne miejsce, Cudowna pani Joanna, która pokazuje dzieciom swoim zmysłem... Dorota Ada - opinia (1) Zajęcia u Pani Asi to najlepsze, co można zaproponować zarówno dzieciom, jak... Ada Michał - opinia (1) W pracowni Pani Asi miałem przyjemność zorganizować imprezę integracyjną dla... Michał Asia - opinia (1) Świetne zajęcia, ciekawe, różnorodne, polecam wszystkim bez względu na wiek! Asia Ashley Borusowska - opinia (1) Do Malowany Świat uczęszczałam jako dziecko w podstawówce i gimnazjum.... Ashley Borusowska