Valentina Pokrovskaya | Wedding Alchemy® by Valentina - opinia (2) Miałam okazję współpracować z Ewą Hermann przy kilku ślubach, które... Valentina Pokrovskaya | Wedding Tomasz Perz - opinia (2) ewa hermann to doskonały fachowiec w swojej dziedzinie. Współpracowaliśmy... Tomasz Perz Agnieszka Jaskólska - opinia (2) Dziękujemy za cudowną oprawę muzyczną naszego ślubu. Dzięki Tobie było... Agnieszka Jaskólska
Beata - opinia (2) Pani Ewa spisała się na medal. Pięknie grała, a gości byli zachwyceni. Bardzo... Beata Maciej - opinia (1) Miło spędzony czas w przyjemnej atmosferze. Na zajęciach z Panią Marta da się... Maciej Joanna - opinia (1) Profesjonalizm i wspaniała atmosfera! Joanna Dagmara - opinia (1) Fantastyczna pracownia. Przez dwa lata bywałam w niej tak często, że stała... Dagmara Karolina - opinia (1) Serdecznie polecam, przyjemna atmosfera, przesympatyczni prowadzący.... Karolina Michael - opinia (1) Bardzo dobra jakość kształcenia, szczególnie dla tych, którzy chcą dostać się... Michael p - opinia (1) Zajęcia teatralne dla córki ogólnie są ok, natomiast podejście do klienta... p Monika - opinia (1) Spędziłam na warsztatach wspaniały czas. Sporo wiedzy i świerka atmosfera. Monika Małgor2332 - opinia (1) ciekawy repertuar, sezon 2022/23 zapowiada się świetnie Małgor2332 Róża - opinia (1) Byłam na kursie z szycia sukienki muślinowej. Zgadzam się z opinia sprzed 4... Róża Kuba - opinia (1) Super miejsce, polecam! Bardzo miła obsługa i ciekawe wydarzenia :) Kuba Czarna_wdowa - opinia (1) Bez porównania. Po zaledwie kilku zajęciach widać oszołamiające efekty,... Czarna_wdowa Karina Filip - opinia (1) Z całego serca polecam Pracownię dla osób, które chcą przygotować się na... Karina Filip Asa - opinia (1) Po roku w MIGu nauczyłam się więcej niż kiedykolwiek w jakiejkolwiek pracowni... Asa Renata - opinia (1) Niestety zajęcia dla średniaków. Szkoła nastawiona typowo na zysk. Miesięczne... Renata Maria - opinia (1) Świetna szkoła dla zdolnej młodzieży, dzieci i dorosłych. Mega profesjonalne... Maria Ola - opinia (2) Chodziłam do szkoły artystycznej dwa lata temu w grupie Pani Gewartowskiej... Ola