DJ - ocena (1) Ogrom pozytywnych emocji DJ Dagajaga - ocena (2) Córka 14 lat brała udział w wakacyjnym 5 dniowym kursie rysunku. Z zajęć... Dagajaga Joanna - ocena (2) Corka przygotowywala sie do egzaminu do liceum plastycznego. I udalo sie.... Joanna
Agnieszka - ocena (1) Cudowne warsztaty i cudowna prowadząca. Zajęcia z malowania ceramiki sprawiły... Agnieszka Anna - ocena (2) Polecam Panią Ewę Hermann. Artystka uświetniła nasze przyjęcie komunijne -... Anna bea w. - ocena (1) Fantastyczna miejsce , pani Wiktoria -doskonały nauczyciel o ogromnej wiedzy... bea w. Daniel - ocena (2) Pani Ewa to profesjonalistka, utalentowana skrzypaczka i wspaniała osoba.... Daniel Kaja - ocena (1) Zajęcia w Boropot to najlepsza gliniana terapia, jaką można sobie wymarzyć!... Kaja Kamila - ocena (1) Moja córka uczęszcza na zajęcia taneczne w grupach konkursowych. Poziom jest... Kamila Bożena - ocena (1) Entuzjazm pani Wiktorii dot. ceramiki sprawia, że warsztaty są b. ciekawe. Bożena Franio - ocena (1) Ok............... Franio Anna - ocena (1) Chciałabym podzielić się moimi pozytywnymi doświadczeniami z Gdańską Szkołą... Anna niki1991a - ocena (1) Pełen profesjonalizm, polecam wszystkim:) niki1991a Ewa - ocena (1) Atmosfera bardzo fajna, zajęcia prowadzone profesjonalnie, polecam dla mile... Ewa Maciej - ocena (1) Zajęcia są bardzo ciekawe i prowadzone w przystępny dla mnie sposób,... Maciej Sylwia - opinia (2) Pani Ewa przemiła osoba i najlepsza w swoim fachu, grając utwory na... Sylwia Jolanta S. - opinia (2) Piękne brzmienie skrzypiec i gitary , profesjonalne wykonanie , wrażenie... Jolanta S. Wiola Pirska - ocena (2) Z całego serca polecamy Panią Ewę! Od pierwszego kontaktu, poprzez ustalenie... Wiola Pirska Klaudia - ocena (1) jaki nastolatke przygotowali mnie kursem rysunku do mojej aktualnej pracy i... Klaudia Ewa - ocena (1) Sztukarium na Morenie zorganizowało fantastyczne piąte urodziny mojej... Ewa