Płaczę

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny , za długo zwlekałam , biegałam po wszystkich salonach w Trójmieście , wszędzie coś mierzyłam , w niektórych salonach byłam nawet kilka razy i wreszcie kiedy już dzisiaj jechałam konkretnie z zamiarem podpisania umowy wypożyczenia okazało się , że dwa moje najlepsze typy ( chodzi o modele oczywiście ) są już ZAJĘTE czyli zarezerwowane przez kogoś innego , cały czas beczę i nie mogę odżałować , że się wcześniej nie zdecydowałam, a jak Panie wcześniej w salonie mnie uprzedzały , że tak może być , to myślałam , że to taki ich chwyt handlowca. Hlip, hlip, i co ja mam teraz zrobić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Płaczę

Hej, polecam Ci osobiście FARAGE, uszyją specjalnie dla Ciebie i masz pewność, że nikt Ci nie podpiep...y sukni;) Ja mam z kolei taki problem, że w jednym salonie mnie się podoba gorset, w innym z kolei spódnica. Nawet znalazłam super sukienusię na Allegro, wszystko było super, nawet gorset - a mam duży biust. Niestety w pasie za wąska. Także chyba za miesiąc wybiore się do FARAGE.

W zyciu nie uszyja dla ciebie sukni , tak tylko mowia , ja tez tak myslalam , a wymienili tylko pewne elementy w gorsecie i tyle , takze nie wierz w te bzdety , a do opinie o farage , gdzie robia takie kanty ( wg. innego watku) podpisuje sie lewa i prawa reka.

O Rany to już sama nie wiem co robić. W sumie tylko w Farage mi się sukienka podobała. A w pozostałych salonach nie bardzo.

hmm no to jedyne wyjscie to po prostu kupic teraz taka sama suknie a potem ja sprzedasz i odzyskasz czesc pieniazkow

Głowa do góry!!! Popatrz na to tak..... Wypożyczenie sukni jest dość ryzykowne! Cena tej przyjemności wynosi około 1000 - 1500 zł...... puki nie idziesz jej oddać:( Panie w salonie przeprowadzają dochodzenie godne CIA albo FBI i jeśli znajdą jakieś uszkodzenia to musisz zapomniec o kaucji. Byłam sama świadkiem takiej sytuacji i poza tym znam jeszcze 2 osoby które też to przeszły. Poszukaj lepiej sukni na weselniku albo allegro, dziewczyny sprzedają naprawde fajne suknie po 1000 zł albo i taniej.
Przyznaje się odrazu że sama niedawno wystawiłam sukienkę na sprzedaż, co wcale nie znaczy że tylko dla tego odradzam Ci wypożyczanie sukni z salonu (o co napewno ktoś mnie posądzi).
Przemyśl to sobie i nie załamuj się!!!! Pozdrawiam

Słuchajcie, błagam Was, gdzie jest ten salon Farage?? Tyle o nim tu czytam a wogle nie kojarze gdzie on jest. Na Władysława IV kojarze tylko mariettę, agnes i camelię. Plis :))

Farage jest po tej samej stronie co agnes i camelia. idac od cameli w strone marietty (za salonem renault).

O, dzięki!! Na pewno tam zajrzę :)

no warto chociaz zajrzec, ja zaryzykowalam i zamowilam tam suknie :) mam nadzieje ze nie bedzie numerow

SLUCHAJ.JA MAM SUKNIE Z BUTIKU CHANTILLY.PATRZE NA SWOJA UMOWE ALE NIE MA TU ADRESU A NI NR TEL.SUKNIA KTORA MI SIE SPODOBALA WISIALA NA WYSTAWIE.PRZYMIERZYLAM,KUPILAM TAKI MODEL ALE CHCIALAM BIALA WIEC USZYJA JA NA MNIE.TYLE ZE JA KUPUJE.W SUMIE WYJDZIE MI NA TO SAMO JAK BYM JA WYPOZYCZYLA.BO JST TAKA ZE KAUCJI BY MI NIE ODDALI-TZN MOZE SIE ZNISZCZYC CZYLI WYDALABYM NA NIA 1500 A TAK WYDALAM 2000 A MOZE JA SPRZEDAM CHOC ZA 500....ALE BEDE MIALA TAKA JAK CHCE.WIEC NIE PLACZ TYLKO IDZ DO TEGO BUTIKU W KTORYM PODOBALY CI SIE TE SUKNIE I NIECH USZYJA TAKA DLA CIEBIE!ZAPLACISZ WIECEJ ALE BEDZIESZ MIALA NOWA BO NIE WARTO PLAKAC Z POWODU SUKNI.TE PRZYGOTOWANIA TEZ MAJA BYC PIEKNE!!! GLOWA DO GORY :-)

Napisalas,ze te dwie Ci sie najbardziej podobaly. To znaczy, ze sa jeszcze inne byc moze wlasnie w tym salonie. Mozesz zrobic tak, ze zarezerwujesz sobie te druga, a jesli okazaloby sie,ze ktos z tej Twojej zrezygnowal na rzecz innej, Ty bys ja wziela. Z tego, co wiem, to w obrebie danego salonu i sieci tych sklepow, po wplaceniu zaliczki, mozesz zmieniac suknie wolne na ten termin, ile tylko chcesz. Moze akurat ta Twoja sie zwolni, albo spodoba Ci sie inna. Nie lam sie, dasz rade!!!

Właśnie , super pomysł z tym Chantilly , ja zamówiłam tam sukienusię za 1530 Pln. , i naprawdę mają tam śliczne i nie drogie sukienki , także zajzyj tam , na pewno coś wybierzesz , życzę powodzenia.

Mam pytanko dziewczyny a gdzie znajduje się ten butik bo też jestem na etapie poszukiwań?