Plan pandemii z 2020 jest podobny do pandemii z 2009 roku

Uwaga: światowi kryminaliści już w 2009 roku chcieli masowo wyszczepić ludność aby zredukować populację i wprowadzić totalitarny system. Okazuje się, że po obejrzeniu filmów z tego okresu plan z 2009 roku jest analogiczny do tego co dzieje się w 2020 roku. Proszę obejrzyj to i podaj dalej. Szczepionki na Sars-cov1 i Sars-cov2 to broń biologiczna. https://youtu.be/cZl7lm8TGFQ Tytuł filmu "dr piotr bein obnaża długofalowy plan dokonania zbrodni ludobójstwa na przykładzie pandemii z 2009 R"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Plan pandemii z 2020 jest podobny do pandemii z 2009 roku

Czy znacie kogokolwiek, kto ma zamiar zaszczepić się na covida? Ja jeszcze nie spotkałem takiej osoby, ale z chęcią przeczytam jak to wygląda u Was
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Plan pandemii z 2020 jest podobny do pandemii z 2009 roku

Ja nie znam nikogo, kto się nie zaszczepi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ach te teorie spiskowe :)
Faktem jest, że kurczą się zasoby naturalne na ziemi, zużycie zasobów jest coraz większe, ale ludności przybywa stosunkowo szybko w Azji i Afryce. W Europie jest ujemny przyrost naturalny, przy czym rozwój świata zapewniają czołowe ośrodki naukowe w rozwiniętych krajach Europy i Ameryki. To Europa, Ameryka i kilka krajów Azji mogą zapewnić szybki rozwój i odnawialność zużywanej energii, więc bez sensu byłaby celowa depopulacja tych regionów, w których liczba ludności i tak jest z roku na rok coraz mniejsza.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...